13-féle POGÁCSA, amiből nehéz lesz csak egyet választani

A pogácsa örök kedvencetek, mindig elöl helyezkedik el a kereséseitek között is. Nem csodáljuk: lehet túrós, sajtos, hagymás, tepertős, kolbászos, a lényeg, hogy puha legyen!

  1. 1.

    Spenótos-fokhagymás hajtogatott pogácsa

  2. 2.

    Juhtúrós pogácsa

  3. 3.

    Tejfölös-sajtos pogácsa

  4. 4.

    Sajtos-túrós pogácsa Andi konyhájából

  5. 5.

    Túrós minipogácsák

  6. 6.

    Burgonyás-kolbászos pogácsa maradék krumplipüréből

  7. 7.

    Hidegen kelesztett lilahagymás tönkölypogácsa

  8. 8.

    Nagyi kolbászos pogácsája

  9. 9.

    Hajtogatott tepertős pogácsa Anditól

  10. 10.

    Falusi túrós pogácsa

  11. 11.

    Villámgyors kapros-kéksajtos pogácsa

  12. 12.

    Kétsajtos pogácsa

  13. 13.

    Pamuk pogaça - Török töltött pogácsa

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?