12 tunkolni való szaftos húsos ragu

Ha ódzkodsz a szárazabb húsos ételektől, a ragu való neked! Legyen benne tejszín, tejföl, zöldségek vagy sajt, készítsd, ahogy kedved tartja, és tunkolj!

  1. 1.

    Kelkáposztás paradicsomos csirkeragu gerslivel

  2. 2.

    Csirkecsíkok zöldbors mártásban

  3. 3.

    Esterházy csirkeragu

  4. 4.

    Csirkezúzaragu

  5. 5.

    Tejszínes-gombás borjúragu

  6. 6.

    Tárkonyos csirkeragu

  7. 7.

    Gumbo

  8. 8.

    Vörösboros marharagu Katharosz konyhájából

  9. 9.

    Okrás marharagu

  10. 10.

    Zöldborsós sertésragu Anditól

  11. 11.

    Gyömbéres csirkeragu

  12. 12.

    Mustáros-balzsamecetes marharagu

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Édes és sós gofrireceptek

Egy gyümölccsel, édes krémmel vagy csak fagyival tálalt édes gofrinak senki sem tud nemet mondani, sőt, sós gofritársai sem maradnak szégyenben, ha a kedvencekről van szó.

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?