12 tejszíntől selymes és krémes húsétel 30 percen belül

Csirke, pulyka, sertés? A tejszín szinte bármelyik húsféléhez tökéletesen passzol. Most szupergyors receptek következnek, hogy ne melegítsük túl a konyhát.

  1. 1.

    Gombás-tejszínes csirkemell ahogy Smaragd készíti

  2. 2.

    Túróval és póréval sütött hús

  3. 3.

    Csirkemell krémes bazsalikommártásban

  4. 4.

    Sertésszelet zöldborsos mártással

  5. 5.

    Pikáns tejszínes csirke

  6. 6.

    Toszkán csirke nokedlivel

  7. 7.

    Tejszínes csirke aszalt paradicsommal és sült paprikával

  8. 8.

    Tejszínes-újhagymás csirkefalatok

  9. 9.

    Concord pulyka

  10. 10.

    Zöldborsós-krémsajtos csirke

  11. 11.

    Zöldborsós-tejszínes csirkeragu

  12. 12.

    Bazsalikomos csirkemell burgonyakrokettel

Címlapról ajánljuk

További cikkek