12 szójaszósszal fűszerezett hal fél órán belül

Jól áll a tengeri halaknak kevés szójaszósz. Új, izgalmas és pikáns ízükkel mindenkit levesznek a lábáról!

  1. 1.

    Juharszirupos lazac

  2. 2.

    Gyömbéres sült gomba garnélával rizstésztaágyon

  3. 3.

    Saját levében párolt hal kínai stílusban

  4. 4.

    Thai grillezett lazac

  5. 5.

    Teriyaki lazac

  6. 6.

    Szaba no Siojaki

  7. 7.

    Mézes-szójás vörös tonhalfilé

  8. 8.

    Egyben sült tengeri sügér

  9. 9.

    Tormás-mustáros lazac

  10. 10.

    Halfilé friss grill zöldségekkel

  11. 11.

    Lazac tahinivel és szójaszósszal

  12. 12.

    Lazac teriyaki

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk