12 ragacsos egytálétel, ami csupán 400 kalóriát tartalmaz adagonként

Alig van bennük kalória, de gyorsan elkészülnek, így nem kell egy rohanós munkanap után sok időt töltenünk a konyhában.

  1. 1.

    Klasszikus tojásos nokedli

  2. 2.

    Burgonyával rakott cukkini

  3. 3.

    Egyszerű bácskai rizses hús

  4. 4.

    Sajtos-csirkés rakott karfiol

  5. 5.

    Tepsis burgonya Annától

  6. 6.

    Shakshuka, a Közel-Kelet lecsója

  7. 7.

    Csőben sült brokkoli hagymás besamellel

  8. 8.

    Mediterrán csicseriborsós egytál

  9. 9.

    Vöröslencse dahl

  10. 10.

    Gyors rakott brokkoli

  11. 11.

    Zöldségekkel sült csirkemáj

  12. 12.

    Spenótos kétsajtos rakott padlizsán

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk