A 12 legédesebb női név

Mónika, Zsuzsi, Etus - neked mi jut eszedbe eme szépen csengő hölgynevekről? Nekünk egy-egy fantasztikus sütemény!

Nehéz olyan női nevet találni, amelynek ne lenne meg az édes megfelelője. Hogy ezeket a recepteket a szebbik nem magával ragadó bája ihlette-e, vagy a megálmodója minden szerénységet félretéve maga utána nevezte el alkotását, azt nem tudjuk. Azt viszont igen, hogy szinte kivétel nélkül imádjátok mindegyiket, viselje is bármelyik nevet. Íme egy tucat a kedvenceitekből, amelyek névnapját mi személy szerint piros betűs ünnepre írnánk át a naptárban:

 1. 1.

  Letti szelet

 2. 2.

  Mónika szelet

 3. 3.

  Panka szelet

 4. 4.

  Viktória szelet Inom konyhájából

 5. 5.

  Zsuzsa szelet

 6. 6.

  Erzsike szelet

 7. 7.

  Gertrud szelet

 8. 8.

  Eszter szelet

 9. 9.

  Lotti dióhabos szelet

 10. 10.

  Etus szelet

 11. 11.

  Kata szelet

 12. 12.

  Anna szelet

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ünnepi bevásárlás egyszerűen!

Az ünnepi készülődés nemcsak ráhangolódást, de komoly szervezést is igényel. Szerencsére nálunk, az ALDI-ban mindent megkaphatsz, amire csak szükséged lehet, legyen szó a karácsonyi vagy épp szilveszteri menü alapanyagairól, a kedvenc süteményed hozzávalóiról, otthonod ünnepi dekorációjáról vagy a családodnak és barátaidnak szánt ajándékokról – velünk időt és nem kevés pénzt is spórolhatsz.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ennyibe kerül egy vacsora Rácz Jenőnél vagy Sárközi Ákosnál –...

Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!