12 ízletes, tavaszi leves

Beköszöntött a jó idő, így lassan leáldozik a konzerv és fagyasztott zöldségek korszaka. Persze ezt egy cseppet sem bánjuk, hiszen frissből minden ízletesebb!

  1. 1.

    Csirkebecsinált ahogy Iluska készíti

  2. 2.

    Ízletes fokhagymakrémleves sajtos pirítóssal

  3. 3.

    Gyors kínai leves Laura konyhájából

  4. 4.

    Zöldségleves csirkemájjal

  5. 5.

    Sajtos zöldségleves Pussycattól

  6. 6.

    Sült répás karfiolleves diétásan

  7. 7.

    Sárgarépa-krémleves 2.

  8. 8.

    Ciorba de perisoare

  9. 9.

    Póréhagyma krémleves Sylvia Gasztro Angyal konyhájából

  10. 10.

    Póréhagymás édesburgonya-krémleves

  11. 11.

    Borsóleves daragaluskával

  12. 12.

    Nagyon egyszerű karalábéleves

  13. 13.

    Francia póréleves Márti konyhájából

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Édes és sós gofrireceptek

Egy gyümölccsel, édes krémmel vagy csak fagyival tálalt édes gofrinak senki sem tud nemet mondani, sőt, sós gofritársai sem maradnak szégyenben, ha a kedvencekről van szó.

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?