12 fűszeres és laktató brassói, amivel biztosan feldobod a hétköznapokat

Ahány hát, annyiféle brassói aprópecsenye. Ezt az egyszerű és finom ételt mindenki máshogy csinálja, mégis szinte lehetetlen elrontani. Neked melyik tetszik a legjobban? 

  1. 1.

    Brassói aprópecsenye 5.

  2. 2.

    Brassói Györgyi konyhájából

  3. 3.

    Szaftos brassói aprópecsenye

  4. 4.

    Brassói csirkemellből édesburgonyával

  5. 5.

    Gombás csirke brassói

  6. 6.

    Medvehagymás-tofus brassói

  7. 7.

    Borsós csirke brassói

  8. 8.

    Brassói a la Pohner Ádám

  9. 9.

    Brassói aprópecsenye kockaburgonyával

  10. 10.

    Brassói ahogy witch készíti

  11. 11.

    Brassói aprópecsenye sütőben sült burgonyával

  12. 12.

    Brassói aprópecsenye Iluska konyhájából

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

7 imádnivaló teraszos hely Budapesten, ahol jót is ehetünk

Egyre inkább kikívánkozunk a négy fal közül. Ha szeretnétek a szabad ég – vagy épp egy napernyő – alatt lazulni, annyi sok jó lehetőség van a fővárosban! Ajánlunk helyet a pesti flaszteren, a budai és a pesti Duna-parton is, hiszen a terasz is sokféle lehet a csupazöld kerthelyiségtől a belvárosi kiülős helyekig. Teraszra fel!

Nosalty

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!