11 irtóra szaftos HÚS a nyár utolsó hónapjára

Ha szereted a nagyon fűszeresre pácolt húsokat, melyekhez elég egy dögös sokzöldséges saláta is, akkor jó helyen vagy! A kinti, kerti sütögetők kiemelten figyeljenek!

  1. 1.

    Grill tarja orientális pácban

  2. 2.

    Csevapcsicsa házi lepénnyel és ajvárral

  3. 3.

    Kólában pácolt sült csirke

  4. 4.

    Sült oldalas 2.

  5. 5.

    BBQ húsgombóc

  6. 6.

    Saslik variációk

  7. 7.

    Igazi görög gyros házilag

  8. 8.

    Miccs

  9. 9.

    Grillezett mediterrán húsgolyók fokhagymás-rozmaringos burgonyával

  10. 10.

    Mustáros-fűszeres pácolt tarja

  11. 11.

    Steak amerikai módra

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek