10 ütős desszertkrém, amit a szezon gyümölcsei tesznek tökéletessé

A cseresznye és meggy után az első bogyós gyümölcsök is kezdenek beérni. Turbózd fel velük pohárkrémedet!

  1. 1.

    Red velvet trifle

  2. 2.

    Avokádós csokimousse erdei gyümölcsökkel

  3. 3.

    Őrség zöld aranya pohárkrém

  4. 4.

    Málnamousse vörösborzselével

  5. 5.

    Meggyes-habos pohárkrém

  6. 6.

    A legtutibb chiapuding

  7. 7.

    Vegán házi joghurt

  8. 8.

    Málnás túróhab

  9. 9.

    Chia puding

  10. 10.

    Egyszerű málnás túróhab

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek