10 TEJFÖLtől krémes, szaftos tészta

A tejföl (a túró mellett) a népszerű alapanyagok között van számon tartva kis hazánkban. Nem véletlenül, isteni finomak és ellenállhatatlanul krémessé varázsolják az ételt!

  1. 1.

    Sajtkrémes tortelloni

  2. 2.

    Maradékmentő sonkás rakott tészta

  3. 3.

    Kapros túróval töltött durum tortellini

  4. 4.

    Baconös túrós tészta

  5. 5.

    Krumplis tészta 2.0

  6. 6.

    Pelmenyi, hússal töltött tésztabatyu

  7. 7.

    Töltött kagylók

  8. 8.

    Käsespätzle baconnel és karamellizált hagymával

  9. 9.

    Túrós tészta "lasagne"

  10. 10.

    Pelmenyi SPAR konyhájából

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek