10 ínycsiklandó és könnyed fogás karfiolból

Párolva, rántva, levesbe és főételbe egyaránt telitalálat a karfiol. Elkészítése egyszerű, és kevés fűszerrel is nagyon finom végeredményt lehet kihozni belőle. 

  1. 1.

    Brokkolis sertéskaraj Dubarry módra

  2. 2.

    Egészben sült, fűszeres karfiol

  3. 3.

    Sajtos karfiol Tomatotree konyhájából

  4. 4.

    Karfiolropogós

  5. 5.

    Karfiol tócsni chia maggal

  6. 6.

    Diétás rakott karfiol Tandi konyhájából

  7. 7.

    Vega korma hamis karfiol piláffal

  8. 8.

    Fűszeres sült karfiol

  9. 9.

    Cheddar sajtos karfiol

  10. 10.

    Kétszersült karfiol krokett

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek