Receptek

Itt az első Junior Konyhafőnökünk!

A két csodaügyes leányzó: Léni és Hanga küzdelmét kísérhettük ma figyelemmel A Konyhafőnök Junior döntőjének adásában. A legjobb menüösszeállítás végül Hangáé lett!

Nosalty

Kacsamell sütőtökös rizottóval

A mai Konyhafőnök Junior adásból nekünk Ádám és Csabi rizottója tetszett a legjobban. Évszaknak megfelelően sütőtökkel készítették el, így nagyszerűen illett a kacsához.

Nosalty

Borjúszűz polentával Jázmintól

A Konyhafőnök Junior adásának idáig talán legszebb tálalását Jázmintól láttuk. Csodás színű szószos hús, sárgán virító polenta és zöld cukkinichips egy sorban, nézzétek csak!

Nosalty

Méteres kalács a zöld csapattól

Ma Zé születésnapjára készültek először a bulifalatkák, majd a sütemények, melyek közül ez a méteres kalács lett a legtutibb. Ti is szívesen belekóstolnátok, ugye?

Nosalty

Iskolai menzakaják a zöld csapattól

A Konyhafőnök Junior zsűritagjai ma tanároknak öltöztek, nagy szigorúság közepette kiosztották a feladatokat: iskolai menük elkészítésére kérték a kis versenyzőket.

Nosalty

Almás pite málnahabbal Botondtól

A Konyhafőnök Junior mai második feladatában Ádám osztotta ki a feladatokat. Botondnak almás pitét kellett készítenie, amivel meggyűlt a baja, de nézzétek, milyen szép lett!

Nosalty

Halpaprikás Bogitól

A paprikást általában harcsából készítjük, A Konyhafőnök Junior versenyzői azonban lazacpisztrángot kaptak hozzá. Bogi jogosan kaporral bolondította, nekünk ez nagyon tetszik!

Nosalty

Zádor uborkás brassóija

A Konyhafőnök Junior mai második feladatában Zádor brassóija bizonyult a legjobbnak. Ő csemegeuborkát vágott a pulykahusi mellé. Nézzétek, micsoda tányért vitt a zsűri elé!

Nosalty

Nándi gyümölcsös brownie-ja

Nándi brownie-ja kicsit tovább maradt a sütőben a kelleténél, ezért kiszáradt. A sütitálalásban viszont Ő vitte a pálmát a zsűrinél és nálunk egyaránt!

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek