Rántott csirkecomb burgonyasalátával

Ma Pier kedvenc családi receptjei közül kaptak egyet-egyet A Konyhafőnök Junior kis versenyzői. Ezek közül most a kék csapat rántott csirkecombjait villantjuk meg előttetek.

Rántott csirkecomb burgonyasalátával

Hozzávalók

  • 1 csokor petrezselyem, 2 db csirkecomb, 6 szem burgonya, 3 ek ecet, 1 nagy fej lilahagyma, 2 marék pankomorzsa, lila- és újhagyma a díszítéshez, tojás és liszt a bundázáshoz

Elkészítés

  1. A csirkét kifilézzük, csak a combját használjuk, elkészítjük a panírt: liszt, tojás, panko, és bepanírozzuk a húst. Először olajban sütjük ropogósra, majd a sütőben tovább sütjük.
  2. A burgonyát megfőzzük, karikákra vágjuk, majd a meghámozott hagymákat is hozzáadjuk, leöntjük ecetes vízzel, amibe sót, cukrot és petrezselymet is teszünk.
  3. A salátát egy külön tálba öntjük, úgy rakjuk fel a húsos tányérra.Apróra vágott petrezselyemmel szórjuk, díszítjük.

Tudj meg többet A Konyhafőnök Junior adásáról itt!

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...