Nándi gyümölcsös brownie-ja

Nándi brownie-ja kicsit tovább maradt a sütőben a kelleténél, ezért kiszáradt. A sütitálalásban viszont Ő vitte a pálmát a zsűrinél és nálunk egyaránt!

Passiógyümölcsös–mangós brownie Nánditól

Hozzávalók

20 g cukor, 150 g liszt, 1 tk sütőpor, 1 tk vaníliás cukor, 1 vanília rúd, 1 marék pekándió, 1 marék kesudió, 180 g étcsoki, 150 g vaj, rózsabors, chili, menta, passiógyümölcs, mangó

Elkészítés

  • A csokit vízgőz felett felolvasztjuk, és belekeverjük a vajat is.
  • A lisztet kimérjük, beleöntjük egy tálba, hozzáadjuk a cukrot, a sütőport a vaníliarúd magját és a vaníliás cukrot.
  • Összekeverjük és formába öntjük, majd betesszük a sütőbe. 180 fokon 15-20 perc alatt készre sütjük.
  • A dióféléket összevágjuk, majd egy serpenyőben megpirítjuk.
  • Kevés vajat és cukrot olvasztunk egy serpenyőben, beletesszük a mangót, pár szem rózsaborsot, mentaleveleket, chilit, passiógyümölcsöt, majd összeturmixoljuk és leszűrjük.
  • Ízlésesen tálaljuk.

Tudj meg többet a Konyhafőnök Junior adásáról itt!

Címlapról ajánljuk

További cikkek