Kapros halpaprikás kapros galuskával Bogitól
![](https://image-api.nosalty.hu/nosalty/images/article-images/MO/Nq/kkhl9JjBA6GA7nxlebmnB6dbyJUJU8sLp8Wh0HvS.jpeg?p=lqip-16%3A9&s=2b285c1db65755312e246978e8820ae0)
Hozzávalók
1 db lazacpisztrángfilé, bors, nagy szemű só, fél paradicsom, fél paprika, pirospaprika, 1 db kis vöröshagyma, búzadara, liszt, cukor, tojás, 1 db lime leve, citrom, fokhagyma, kígyóuborka, kapor, tejföl, tejszín
Elkészítés
- Egy paprikásalapra rárakjuk a pirospaprikát, fölengedjük vízzel, beletesszük a halat, egy kis tejfölt, és 2 kk tejszínt. Ezt 10 percig rotyogtatjuk.
- Egy uborkát vékonyan felvágunk,limelét teszünk rá, sóval, cukorral, borssal ízesítjük.
- A kapros nokedlis tésztát összegyúrjuk, sózzuk, borsozzuk, és sós vízben kifőzzük.
- A képen látható módon tálaljuk