Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vérnarancsos-kakukkfüves szörp

Vérnarancsos-kakukkfüves szörp
Vérnarancsos-kakukkfüves szörp
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szuper nyári frissítő!

hozzávalók / 12 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vérnarancsok levét kinyomkodjuk, majd egy edénybe öntjük. Hozzáadjuk a megmosott, apróra vágott rebarbarát, beledobjuk a kakukkfüvet, és közepes lángon felforraljuk.
  2. Közben a vizet összekeverjük a cukorral, és szirupot főzünk belőle.
  3. A vérnarancsos keveréket finom szűrőn átszűrjük, és hozzákeverjük a forró cukorszirupot.
  4. Szobahőmérsékletűre hűtjük, aztán mehet üvegbe és a hűtőbe. Egy hétig minden gond nélkül elvan.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 078
elküldve: 0
receptkönyvben: 39
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Dávid

Mióta szakács: 2013.03.04.
336 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
konyhatitkok: gourmet
kategória: italok
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
fogás: ital
adag: 12 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

extra szörp, rebarbara szörp, vérnarancs szörp

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

191
vérnarancs 1 kg
rebarbara 2 közepes szár
kakukkfű 2 szál
nádcukor 50 dkg
víz 3 dl