Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Töltött gomba 3.

Töltött gomba 3.
Töltött gomba 3.
30 perc / sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretem a töltött gombát, de eddig mindig juhtúró-petrezselyem-dió kombinációval készült. Picit feltúrbóztam, hatalmas sikert arattam vele!

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Ez a fogás előételnek való, én paradicsomot és sajtot kínáltam mellé.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gombákat  megmossuk és kivesszük a szárukat.
  2. A  gombaszárakat felkockázzuk a sonkával együtt, majd hozzáadjuk a juhturót és a közben megfőzött  kukoricát.
  3. Borssal, szerecsendióval ízesítjük a töltételéket, majd megtöltjük vele a gombákat.
  4. Darált diót szórunk rá és betoljuk a sütőbe.

  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 20 210
elküldve: 0
receptkönyvben: 175
elkészítve: 10/13
Facebookon megjelent: -

szakács

Sárgatulipán

Mióta szakács: 2011.05.08.
37 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
kategória: töltött zöldség
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

juhtúróval töltött gombafej, sonkás-túrós töltött gomba sütve, kukoricás-sonkás gomba juhtúróval

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

nori16
ananász / nori16 Wed, 2011-09-21 21:45

halihó Sárgatulipán!
nagyon klassz recept! :) én dió nélkül, helyette egy kis reszelt sajttal csináltam, de így is nagyon finom. ja és maradt ki egy kis töltelékem, mert nagyobb adagot készítettem, így azt egy fél tévépaprikába töltöttem. nem bántam meg, mert az is fincsi lett. :)

193
gomba 4 közepes db
sonka 3 dkg
csemegekukorica 5 dkg
juhtúró 5 dkg
szerecsendió 0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
dió 2 dkg