r
Nosalty Logó

Tojásos melegszendvics sütőben

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Tojásos melegszendvics sütőben
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
150 °C
  • 12% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 581 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 1164 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 220 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    29.3 g

Zsír

  • Összesen
    28.9 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    400 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1698.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    68 mg
  • Kálcium
    376 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    55 mg
  • Foszfor
    378 mg
  • Nátrium
    811 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    50.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    123.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    266 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    84 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    114 micro
  • Kolin:
    309 mg
  • Retinol - A vitamin:
    264 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    17 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    557 micro
Összesen 581 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    58.5 g

Zsír

  • Összesen
    57.9 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    799 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3396.2 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    137 mg
  • Kálcium
    752 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    111 mg
  • Foszfor
    755 mg
  • Nátrium
    1622 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    101.4 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    247.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    532 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    167 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    228 micro
  • Kolin:
    618 mg
  • Retinol - A vitamin:
    529 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    34 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1114 micro
Összesen 1164 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    11 g

Zsír

  • Összesen
    10.9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    151 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    640.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    142 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    143 mg
  • Nátrium
    306 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    46.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    100 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    32 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    43 micro
  • Kolin:
    117 mg
  • Retinol - A vitamin:
    100 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    210 micro
Összesen 220 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zsemlék tetejét levágjuk, belsejüket kiszedjük (másnapi fasírthoz tökéletes).
  2. A zsemlék belsejét megkenjük vajjal, fűszerezzük, beletesszük a felvágottat, a kolbászt, rászeleteljük vagy reszeljük a sajtot.
  3. Sütőbe tesszük, de csak annyira, hogy a sajt megolvadjon, ekkor kivesszük, és óvatosan egyesével beleütjük a tojásokat.
  4. Visszarakjuk a sütőbe, és készre sütjük (mi szeretjük, ha kicsit még folyik a sárgája).
  • Sütés hőfoka: 150 °C
  • Sütés ideje: 8 perc
  • Elkészítettem: 15 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 25112
  • Feltöltés dátuma: 2011. október 08.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Egyszerű és bármikor elkészíthető, ráadásul a maradék egy-két darab felvágott is elfogy, nem kallódik a hűtőben :).

Hozzászólások

Törölt felhasználó

Kedves Zsuliett! Köszönöm a receptet, ma elkészítettem reggelire a családnak. Csak egy picit módosítottam, én tettem bele erdélyi szalonnát, és szárazkolbászt, hatalmas sikere lett, a 15db zsömi elt?nt 10perc alatt. Még egyszer köszönöm a tippet. Üdv: Bea

Törölt felhasználó

Kedves Csiguci! Örülök hogy izlett és ebben a receptben pont az a jó hogy lehet variálni,bármivel meg pakolható (én most gombával fogom) Biztos el fogy az is :)

Törölt felhasználó

Nagyon otletes!kifogom probalni!:))

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Egy meglepő eszköz kell az igazán omlós linzerhez

Biztos sokan ismerjük azt a klasszikus túrós-kakaós linzert, aminek különlegessége a tészta reszelésében rejlik. Ez a fantasztikus technika adja a sütemény utánozhatatlan állagát, amit kóstolva felmerülhet bennünk a kérdés: miért nem használjuk ezt többször?