r
Nosalty Logó

Tejszínes puncspudingos torta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Jutka41
Tejszínes puncspudingos torta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 9% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Az 1. piskótához

A 2. piskótához (ez a szív alakú)

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 571 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Az 1. piskótához

A 2. piskótához (ez a szív alakú)

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 2849 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Az 1. piskótához

A 2. piskótához (ez a szív alakú)

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 193 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18 g

Zsír

  • Összesen
    20.5 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    361 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    748.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    172 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    278 mg
  • Nátrium
    232 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    77.1 g
  • Cukor
    41 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    80.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    155 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    52 micro
  • Kolin:
    289 mg
  • Retinol - A vitamin:
    155 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    491 micro
Összesen 571 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    90.2 g

Zsír

  • Összesen
    102.5 g
  • Telített zsírsav
    64 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    1807 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3742.5 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    187 mg
  • Kálcium
    860 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    121 mg
  • Foszfor
    1392 mg
  • Nátrium
    1161 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    385.6 g
  • Cukor
    203 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    403.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    775 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    397 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    259 micro
  • Kolin:
    1447 mg
  • Retinol - A vitamin:
    775 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    44 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2453 micro
Összesen 2849 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.2 g

Zsír

  • Összesen
    7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    124 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    256 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    59 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    95 mg
  • Nátrium
    79 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.4 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    27.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    53 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    27 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    99 mg
  • Retinol - A vitamin:
    53 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    168 micro
Összesen 193 Kcal

Hozzávalók

Az 1. piskótához

A 2. piskótához (ez a szív alakú)

A krémhez

A díszítéshez

Elkészítés

Az 1. piskótához

  1. Két piskótát kell sütni, egy nagyobbat és egy kisebbet. Hagyományosan megsütjük a piskótát.
  2. A pudingot megfőzzük a 3 dl tejjel, belerakjuk a cukrot is, és kevergetve kihűtjük.
  3. A kihűlt pudingba beleöntjük a tejszínt, és robotgép segítségével felverjük jó keményre.
  4. Az első -nagyobb- piskótát megkenjük a pudinggal.
  5. Rátesszük a szív alakú piskótát, és ezt is megkenjük a pudinggal, az oldalát is.
  6. A díszítés fantázia szerint.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 3795
  • Feltöltés dátuma: 2012. október 06.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Tejszínes puncspudingos torta
Jutka41 14 recept

Nekem ez onnan jött, hogy sajnos a piskótám nem jön fel soha, így jött az ötlet erre a süteményre. Meg a lányaim szív alakú tortát szerettek volna, de sajnos nem tudtam megvenni a szív alakú formát, mert számomra túl drága volt.

Hozzászólások

Hozzávalók

Az 1. piskótához

A 2. piskótához (ez a szív alakú)

A krémhez

A díszítéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek