r
Nosalty Logó

Tejszínes puncspudingos torta

Jutka41
Tejszínes puncspudingos torta
adag
Idő
p
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

Az 1. piskótához

A 2. piskótához (ez a szív alakú)

A krémhez

A díszítéshez

571
Kalória
18g
Fehérje
77.1g
Szénhidrát
20.5g
Zsír
80.7g
Víz
361.3g
Koleszterin
1.6g
Élelmi rost
40.6g
Cukor
  • 9% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Az 1. piskótához

A 2. piskótához (ez a szív alakú)

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 571 kcal
  • 9% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Az 1. piskótához

A 2. piskótához (ez a szív alakú)

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 2849 kcal
  • 9% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Az 1. piskótához

A 2. piskótához (ez a szív alakú)

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 193 kcal
  • 9% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18 g

Zsír

  • Összesen
    20.5 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    361 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    748.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    172 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    278 mg
  • Nátrium
    232 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    77.1 g
  • Cukor
    41 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    80.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    155 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    52 micro
  • Kolin:
    289 mg
  • Retinol - A vitamin:
    155 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    491 micro
Összesen 571 kcal
  • 9% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    90.2 g

Zsír

  • Összesen
    102.5 g
  • Telített zsírsav
    64 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    1807 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3742.5 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    187 mg
  • Kálcium
    860 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    121 mg
  • Foszfor
    1392 mg
  • Nátrium
    1161 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    385.6 g
  • Cukor
    203 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

Víz

  • Összesen
    403.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    775 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    397 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    259 micro
  • Kolin:
    1447 mg
  • Retinol - A vitamin:
    775 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    44 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2453 micro
Összesen 2849 kcal
  • 9% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.2 g

Zsír

  • Összesen
    7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    124 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    256 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    59 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    95 mg
  • Nátrium
    79 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    26.4 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    27.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    53 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    27 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    99 mg
  • Retinol - A vitamin:
    53 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    168 micro
Összesen 193 kcal

Elkészítés

Az 1. piskótához

  1. Két piskótát kell sütni, egy nagyobbat és egy kisebbet. Hagyományosan megsütjük a piskótát.
  2. A pudingot megfőzzük a 3 dl tejjel, belerakjuk a cukrot is, és kevergetve kihűtjük.
  3. A kihűlt pudingba beleöntjük a tejszínt, és robotgép segítségével felverjük jó keményre.
  4. Az első -nagyobb- piskótát megkenjük a pudinggal.
  5. Rátesszük a szív alakú piskótát, és ezt is megkenjük a pudinggal, az oldalát is.
  6. A díszítés fantázia szerint.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 30 p
  • Sütés ideje: 20 p
  • Sütés hőfoka: 180 °C

Nekem ez onnan jött, hogy sajnos a piskótám nem jön fel soha, így jött az ötlet erre a süteményre. Meg a lányaim szív alakú tortát szerettek volna, de sajnos nem tudtam megvenni a szív alakú formát, mert számomra túl drága volt.

További receptek

Almakenyér

Gyors és egyszerű édesség bűntudat nélkül, ezt nyújtja az almakenyér. Ha méz vagy cukor helyett almamézet használnál hozzá, akkor keresd a receptjét itt a Nosalty oldalán, a ...

Gréti

Címlapról ajánljuk

Így főzheted tökéletes állagúra a spagettit: gluténmentesre is alkalmazható

Egy új kutatás részletesen elemezte, hogyan lehet a leghatékonyabban elkészíteni a hagyományos és a gluténmentes tésztákat, számolt be Andrea Scotti a The Independent-ben. A szakértők először röntgensugarakkal vizsgálták meg a spagetti belső szerkezetét, majd neutronsugarak segítségével követték nyomon, hogyan változik a tészta mikrostruktúrája különböző főzési feltételek mellett. Napi tippünk elárulja, hogyan csinálhatod a legjobban a tésztafőzést!

Top Receptek

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...

Palacsinta alaprecept

Kicsi és nagyok kedvence a palacsinta. Akár sós, akár édes töltelékkel készíted, a legfontosabb, hogy az alap rendben legyen: ez a mi tökéletes palacsinta alapreceptünk, amiben biztosan ...