Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes-mustáros csirkemell pennével

Tejszínes-mustáros csirkemell pennével
Tejszínes-mustáros csirkemell pennével
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Én mindig házi tejet veszek, és forralás után rengeteg tejszínem marad. Sokat kísérletezgetek vele. Ez az egyik kedvenc.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet és a hagymát felkockázzuk, és egyszerre kezdjük pirítani kevés olajon. Addig a tészta vizét is feltesszük főni.
  2. Ha a csirkemell megpirult, rátesszük a kukoricát, összeforgatjuk.
  3. A tejszínbe keverjük a mustárt, és ráöntjük a csirkemellre. Megvárjuk, míg elkezd forrni, és kész is.
  4. Keverjük össze a tésztával, és ízlés szerint akár egy kis sajtot is reszelhetünk rá.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 10
össznézettség: 13 846
elküldve: 6
receptkönyvben: 206
elkészítve: 17/18
Facebookon megjelent: -

szakács

Anetth

Mióta szakács: 2012.11.09.
26 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tejszínes-mustáros-kukoricás csirkemell pennével, csirkés penne, tejszínes-csirkés penne

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!