Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejfölös-rumos fánk

Tejfölös-rumos fánk
Tejfölös-rumos fánk
30 perc / előkészület: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy receptversenyre készítettem el ezt a fánkocskát.

hozzávalók / 4 adag

Sütőzsiradék

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy tálba kimérjük a hozzávalókat, jól összedolgozzuk.
  2. Evőkanál segítségével forró olajba szaggatjuk. (Gyorsan sül.)
  3. Kiszedjük az olajból, az olajat leitatjuk róla.
  4. Bármilyen ízű lekvárral kínálható.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 970
elküldve: 0
receptkönyvben: 21
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1115 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: farsang, vasárnapi ebéd
mikor: mindig, ebéd, uzsonna
szezon: bármikor
kategória: fánk
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

tejfölfánk

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1053
finomliszt 60 dkg
sütőpor 1 csomag
1 csipet
tojás 2 db
cukor 3 ek
vaníliás cukor 1 csomag
citromhéj 1 citromból nyert
tejföl 4 dl
rum 0.5 ek