Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szilvás tiramisu

Szilvás tiramisu
Szilvás tiramisu
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nem nagyon szeretem a kávét, a gyümölcsöket viszont nagyon, és nemrég "felfedeztem" a mascarpone sajtot.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Előkészítjük a tálat, amibe le fogjuk rakni. A habverő táljába beleöntjük a tejszínt, felverjük, és hozzátesszük a mascarponét meg a cukrot. (Gyümölcstől, ízléstől függően változó mennyiségben.)
  2. Egy réteg babapiskótát rakunk a tál aljába, meglocsoljuk vagy a befőtt levével és/vagy hozzáillő alkohollal. Rá a krém, rá a gyümölcs, megszórva fahéjjal, arra piskóta meglocsolva, krém, gyümölcs, fahéj, amíg van és fér.
  3. Lefóliázzuk, és egy éjszakára berakjuk a hűtőbe.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 105
elküldve: 0
receptkönyvben: 15
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

MosolygÓ

Mióta szakács: 2014.01.18.
14 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: süti sütés nélkül
kalória: átlagos
adag: 6 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

gyümölcsleves tiramisu, tiramisu szilvalével, gyümölcsös tiramisu

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

365
mascarpone 20 dkg
habtejszín 2 dl
szilvabefőtt 20 dkg
babapiskóta 10 db
cukor 10 dkg
fahéj 0 ízlés szerint