Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szakállas pogácsa

Szakállas pogácsa
Szakállas pogácsa
45 perc / előkészület: 30 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Vasárnap délután valami sós finomságot kívántunk. Ez lett beőle.:-) Nagyon finom és kapós.:)

hozzávalók / 5 adag

A tésztához

A krémhez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hozzávalókat alaposan összegyúrjuk, majd vékony lapot nyújtunk belőle, és a legkisebb pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk.
  2. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, lekenjük tojással a tetejüket, majd előmelegített tepsibe toljuk, és 170 fokon készre sütjük.
  3. A krém hozzávalóit elkeverjük.
  4. A kihűlt pogácsakorongokat összeragasztjuk egy kis krémmel, és beleforgatjuk a krémes oldalával a reszelt sajtba, szakállat "növesztve" neki.

 

  • sütési hőfok: 170°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 11 705
elküldve: 6
receptkönyvben: 122
elkészítve: 6/9
Facebookon megjelent: -

szakács

Zita333

Mióta szakács: 2012.08.13.
33 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: pogácsa
kalória: átlagos
fogás: hideg előétel
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 5 főre

egyéb elnevezések

krémsajtos pogi, töltött pogácsa, pogikorongok sajtkrémmel töltve

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

505
finomliszt 20 dkg
margarin 12 dkg
tejföl 2 ek
sajt 6 dkg
tojássárgája 1 db
1 teáskanál
tojás 1 db
tömlős krémsajt 5 dkg
tejföl 2 ek
sajt 10 dkg