Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült oldalas Mandáéknál

Sült oldalas Mandáéknál
Sült oldalas Mandáéknál
100 perc / előkészület: 10 perc sütés: 90 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Imádjuk a sült oldalast, ebből sosem tudok eleget sütni egyszerre.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A feldarabolt oldalast megmossuk, és egy pici olajjal kikent tepsibe egymás mellé fektetjük.
  2. A fokhagymát megpucoljuk, és apró karikákra vágjuk. Minden hússzeletre teszünk egy-két karikát.
  3. Az egészet megszórjuk ételízesítővel, pici vizet öntünk alá, és alufóliával lefedjük.
  4. Forró sütőben sütjük. Mikor már puha a hús, levesszük róla a fóliát, és megpirítjuk a tetejét kicsit.
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 481
elküldve: 0
receptkönyvben: 40
elkészítve: 0/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Manda

Mióta szakács: 2011.07.14.
21 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: közepes
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

fokhagymás sült oldalas, sertéssült tepsiben

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

mallmax
Manda / mallmax Sat, 2011-11-05 15:58

Sajna az én gyomrom nem bírja a zsírt,de nekünk már így a megszokott a sült oldalas ;)

mallmax
Manda / mallmax Sat, 2011-11-05 15:52

Pont azért nem teszek alá még plusz zsírt!De mindenki másképp csinálja!Ki hogy szereti!

Sancho
Sancho Sat, 2011-11-05 15:56

Pedig a visszmaradt zsírt hidegen is fel lehet kenni kenyérre, főleg, ha ilyen finoman van fűszerezve.

749
sertésoldalas 1.5 kg
fokhagyma 4 gerezd
napraforgó olaj 1 ek
ételízesítő 0 ízlés szerint