r
Nosalty Logó

Sült fetakrém paprikával

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Júlia
Sült fetakrém paprikával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 170 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 680 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 158 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    7 g

Zsír

  • Összesen
    14.1 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    41 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    951.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    231 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    168 mg
  • Nátrium
    529 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    69 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    132 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    60 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    36 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    58 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    767 micro
  • β-crypt
    231 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    24 micro
Összesen 170 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    28.2 g

Zsír

  • Összesen
    56.3 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    165 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3806.9 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    925 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    58 mg
  • Foszfor
    672 mg
  • Nátrium
    2115 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.6 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    276.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    527 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    241 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    146 micro
  • Kolin:
    39 mg
  • Retinol - A vitamin:
    231 micro
  • α-karotin
    38 micro
  • β-karotin
    3068 micro
  • β-crypt
    924 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    96 micro
Összesen 680 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    6.5 g

Zsír

  • Összesen
    13.1 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    38 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    883.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    215 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    156 mg
  • Nátrium
    491 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    64.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    122 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    56 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    9 mg
  • Retinol - A vitamin:
    54 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    712 micro
  • β-crypt
    214 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    22 micro
Összesen 158 Kcal

Elkészítés

  1. A paprikát megmossuk, felcsíkozzuk.
  2. A fetát egy kisebb méretű tepsibe helyezzük, meglocsoljuk 1 ek olívaolajjal és beledörzsöljük a paprikát és a borsot. Mellétesszük a felcsíkozott paprikákat is.
  3. 200 C fokon 15-20 perc alatt megsütjük őket, vagy amíg a sajt szélei aranybarnák nem lesznek. A fetának puhának és omlósnak kell lennie.
  4. A fetát picit késsel összenyomkodjuk, majd aprítógépbe tesszük a paprikával és 1 ek olajjal együtt. Simára daráljuk.
  5. Tálba tesszük. A tetejét díszíthetjük még egy kis olívaolajjal és piros paprikával.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 36
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 321
  • Feltöltés dátuma: 2021. augusztus 16.

Receptkategóriák

Maradék feta felhasználásához tökéletes. Kínálhatjuk pitával, chipsszel, bármilyen zöldségekkel.

Címlapról ajánljuk

További cikkek