r
Nosalty Logó

Sült csirkemáj zöldségekkel

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Sült csirkemáj zöldségekkel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 251 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 498 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 86 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    29.7 g

Zsír

  • Összesen
    7.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    518 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    888 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    86 mg
  • Kálcium
    45 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    54 mg
  • Foszfor
    546 mg
  • Nátrium
    136 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.7 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    226 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5260 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    25 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    51 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    929 micro
  • Kolin:
    316 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4935 micro
  • α-karotin
    1265 micro
  • β-karotin
    3258 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    60 micro
  • Lut-zea
    1331 micro
Összesen 251 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    59.4 g

Zsír

  • Összesen
    15.3 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    1035 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1776 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    172 mg
  • Kálcium
    89 mg
  • Vas
    29 mg
  • Magnézium
    108 mg
  • Foszfor
    1092 mg
  • Nátrium
    272 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.4 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    451.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    10521 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    50 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    103 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    34 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    6 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    34 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1858 micro
  • Kolin:
    631 mg
  • Retinol - A vitamin:
    9870 micro
  • α-karotin
    2530 micro
  • β-karotin
    6516 micro
  • β-crypt
    33 micro
  • Likopin
    121 micro
  • Lut-zea
    2661 micro
Összesen 498 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.3 g

Zsír

  • Összesen
    2.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    180 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    308.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    30 mg
  • Kálcium
    16 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    190 mg
  • Nátrium
    47 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    78.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1830 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    323 micro
  • Kolin:
    110 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1717 micro
  • α-karotin
    440 micro
  • β-karotin
    1133 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    21 micro
  • Lut-zea
    463 micro
Összesen 86 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A lilahagymát csíkokra szeljük.
  2. Ezen megpároljuk a felaprított zöldségeket.
  3. A fokhagymát összetörjük.
  4. A majorannát is beleszórjuk.
  5. Amikor megpárolodtak a zöldségek, hozzáadjuk a mája,t és néhány perc alatt megpirítjuk.
  6. Arra figyeljünk, hogy ne süssük szárazra a májat. Ha fedő nélkül sütjük (ajánlott), akkor nem párolódik, hanem sül. Kb. 4-5 perc elég neki.
  • Receptkönyvben: 119
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 13
  • Össznézettség: 13543
  • Feltöltés dátuma: 2011. november 11.

Ajánló

Én egyszerű főtt krumplival fogyasztottam és dinsztelt káposztával.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Időnként elkap a máj iránti szenvedély....ekkor körülnézek, mi van itthon hozzá, és az éppen aktuális kedvem szerint kombinálok.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek