Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spenótos-rukkolás omlett karobitallal

Spenótos-rukkolás omlett karobitallal
Spenótos-rukkolás omlett karobitallal
10 perc / előkészület: 5 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy egészségesebb reggeli a mai poszt témája: spenótos-rukkolás omlett karobitallal. Muszáj beleférni a menyasszonyi ruhába… vagyis nem csak beleférni, de azt annyira szűkre húzzák, hogy talán kényelmesebb lesz, ha keskenyebb leszek derékban. Így mostanság mindenféle trükkel próbálkozom, hogy egészséges és kevésbé hizlaló ételeket egyek. A kenyeret nyugodtan el lehet hagyni ehhez az omletthez, hisz a karobpor remekül kiegészíti.

hozzávalók / 1 adag

Omlett

Karobital

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Verjük fel a tojást a sóval. Keverjük hozzá a kisebb darabokra vágott spenótot és a rukkolát. Öntsük a keveréket kisebb sütőformába. Előmelegített sütőben süssük készre 170 fokon. (Serpenyőben normál módon a gázon is természetesen megsüthetjük.)
  2. Karobital: Melegítsük fel a mandulatejet, majd keverjük bele a karobport.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 292
elküldve: 0
receptkönyvben: 9
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

cookingwithfantasy

Mióta szakács: 2015.09.12.
68 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: reggeli
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

zöld omlett, rántotta zöld levelekkel

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

294
spenót 5 g
rukkola 5 g
tojás 2 db
1 csipet
mandulatej 3 dl
karob por 3 ek