Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spenót főzelék - édes

Spenót főzelék - édes
Spenót főzelék - édes
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretjük.:) A mamám pedig sósan és fokhagymával szereti.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Lehet sósan is készíteni, akkor a cukor helyett fokhagymát és sót teszünk hozzá. Fasírttal vagy tükörtojással tálalhatjuk. Vagy csak magában.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A spenótot megtisztítjuk, és kevés vízben megfőzzük.
  2. Majd leturmixoljuk, és lisztből meg olajból fehér rántást készítünk.
  3. Majd hozzáadjuk a spenótot, a tejet, a cukrot, a spenót főzőlevéből egy kicsit, és összefőzzük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 36 750
elküldve: 2
receptkönyvben: 62
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Kishuszka

Mióta szakács: 2010.02.18.
21 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
kalória: alacsony
kategória: főzelékek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
diéta: tojásmentes
fogás: főétel

egyéb elnevezések

spenót főzelék édesen

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

219
spenót 50 dkg
víz 4 dl
tej 1 l
cukor 1 teáskanál
finomliszt 1 púpozott ek
napraforgó olaj 2 ek