r
Nosalty Logó

Sokgyümölcsös müzliszelet

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
Dacota
Sokgyümölcsös müzliszelet
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
175 °C
  • 5% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 230 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 1832 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 306 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.3 g

Zsír

  • Összesen
    7.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    264.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    66 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    57 mg
  • Foszfor
    128 mg
  • Nátrium
    3 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    39.6 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    22.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    10 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    100 micro
  • β-crypt
    23 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    66 micro
Összesen 230 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    34.6 g

Zsír

  • Összesen
    61.5 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    25 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2117.1 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    49 mg
  • Kálcium
    528 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    455 mg
  • Foszfor
    1026 mg
  • Nátrium
    22 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    11 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    316.9 g
  • Cukor
    169 mg
  • Élelmi rost
    36 mg

VÍZ

  • Összesen
    176.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    79 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    122 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    134 micro
  • Kolin:
    93 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    115 micro
  • β-karotin
    800 micro
  • β-crypt
    187 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    529 micro
Összesen 1832 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.8 g

Zsír

  • Összesen
    10.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    352.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    88 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    76 mg
  • Foszfor
    171 mg
  • Nátrium
    4 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    52.8 g
  • Cukor
    28 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    29.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    13 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    133 micro
  • β-crypt
    31 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    88 micro
Összesen 306 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zabpelyhet száraz serpenyőben nagyon világos színűre pirítjuk.
  2. A diót és a mogyorót duvára törjük (legegyszerűbb papírba tekerni, és istenesen megcsapkodni húsklopfolóval.)
  3. A diót, a mogyorót, és a szezámmagot külön-külön 2-2 percig szintén száraz septenyőben pirítjuk. Nem kell, hogy színe legyen, csak egy kis illata!
  4. Az összes enyhén megpirított (és illatozó) szárazanyagot egy tálba öntjük.
  5. Az aszalt gyümölcsöket aprítóba tesszük, és kicsire vagdossuk.
  6. Őket is a száraz anyagok mellé öntjük.
  7. A magos-gyümölcsös keverékre facsarjuk a citromlevet, az almalevet és a mézet.
  8. Jól összedolgozzuk, majd szilikonlappal bélelt tepsibe simítjuk. ( Én gáztepsit használtam, de mivel a massza teljesen szilárd, mindegy a méret.)
  9. Jól lenyomkodjuk, minden irányból valamilyen nehezékkel, (én egy vágódeszkát vetettem be), hogy ne maradjon benne sehol levegő. Akkor jó, ha kb. 1,5 cm magas.
  10. Előmelegített sütőbe dugjuk, és kb. 35 percig sütjük, amíg a massza ki nem szárad, és el nem kezd barnulni.
  11. Kivesszük, és a tepsiben hagyjuk kihűlni.
  12. Ha már nem meleg, szeleteljük. Légmentesen lezárt dobozban 1 hétig friss marad.
  • Sütés hőfoka: 175 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 8 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 14
  • 7 napos nézettség: 130
  • Össznézettség: 135502
  • Feltöltés dátuma: 2010. október 07.

Ajánló

Temészetesen bármilyen szárazanyaggal és aszalt gyümölccsel és gyümölcslével ki lehet próbálni, ha tartjuk az arányokat. Ebből a mennyiségből nekem 10 szelet lett.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Itt az ősz, rámjött az aszalhatnék. Mivel indítsuk a szezont, nyilván szilvával az olcsó, és egyszerű, ha az megy, akkor jöhet a füge, az utolsó szem barackok, birsalma...Szereztem gyönyörű besztercei szilvát, átmostam szódabikarbónás vízzel, leszárogattam, sütőbe tettem, a lehető legalacsonyabb hőfokra, az ajtót résnyire nyitva hagyva, hogy szellőzzőn. Jártam-keltem, az illattától részegedtem, és vártam, hogy a gyönyörű lila szilváim megaszalódjanak. Recept szerint ez egy hétbe is beletelt volna, nem baj, tudok én várni...este 10-kor még semmi jelét nem mutatták annak, hogy aszalódni akarnának, én nyugodtan mentem lefeküdni. Reggelre két tepsi szénkupacot találtam a sütőben :( Fogtam a kosárkám, szereztem újabb adag szilvát, a sütőt még alacsonyabbra állítottam, már reggel hétkor felkeltem: újabb kökemény, szénízű áldozatok. Olyan mérges lettem, hogy újra nekiindultam, márpedig, ha kell, én egész éjjel a sütő mellett leszek, de aszalt gyümölcsöket akarok! De valaki odafent úgy látszik nem akarta, hogy újabb 2 kiló gyönyörű szilvát hamvasszak el, és nyittatott egy új boltot kis piacunkon. Telis-tele magokkal és aszalt gyümölcsökkel. Frissek, illatosak, és olyan baráti áron mérik, hogy 15 percig csak néztem fülig érő szájjal, aztán vettem kóstolót vagy hat fajtából, és boldogan loholtam haza a zsákmánnyal. És akkor már tudtam, hogy aszalásnak annyi, jöhet valami más, amit már nagyon rég akarok, csak eddig elmaradt: a házi müzliszelet. Mert a müzli az az ipari cucc, amit szégyen ide vagy oda, imádok. Imádtam. Tudom én, hogy minden jobb otthon előállítva, na de a különbség eközött meg a bolti között kb akkora, mintha Dévényi Tibi bácsit  méregetnénk Pavarottihoz. És az illat, amit magából áraszt, míg sül...szóval, aszaljon az, akinek összejön (vagy van aszalógépe) én most ezen élem ki a "bolti helyett csinád otthon" kedvemet. :) A neten egyébként rengeteg recept kering, de a nagy része vagy 10 dkg vajjal és 15 dkg cukorral indít, (ami nem baj, de ha már azt veszem magamhoz, akkor azt valami durva sütiben, nem müzliben szeretném.) vagy egészen extra hozzávalókat ír ( ami szintén nem baj, csak annak meg akkor indulok neki keresni, ha legalábbis egy Smithék féle döbbenetnek állok neki, nem egy müzlinek). Ez meg olyan, amit bárki elő tud állítani, és semmi, de semmi nincs benne, ami ne lenne egészséges. A receptet  innen lestem, aztán változtattam ezt-azt rajta.

Hozzászólások

Törölt felhasználó

Ez nagyon ááááááááááááállat!!!!

Dacota

Kösziiiii :D

Flikflak

Szia Dakota! Jót mosolyogtam az aszalásos kísérleteiden. :o)) Én még nem próbáltam ki sosem, pedig milyen klassz is az aszalt savanyú almakarika étcsokiba mártva.. s mégsem próbáltam. A müzliszeletet azonban azt hiszem nagyon hamar napirendre t?zöm!! Köszi a mosolyra fakasztást és a receptet is! Legyen Neked is nagyon szép napod! flikflak

Dacota

Kedves Flikfak! Köszönöm szépen! :) Hajaj, de még milyen jó :) Az alma egyébként megoldható, az az egy, ami sikerült: http://www.nosalty.hu/almachips_recept_1426. Aztán már csak a csokit kell megolvasztani :) Szép napot! Üdvözlettel: Nóra

OsztriGa

Nagyon klassz recept, mentettem!! Köszönet érte. Éljenek a kisboltok!!!!! Üdv. T.

Dacota

Kedves Osztriga! Örülök, hogy tetszik, köszönöm a bizalmat!:) Szép napot! Üdvözlettel: Nóra

P.

Nagyon-nagyon szép Nóra! De én még mindig azon gondolkozom, mi történhetett a szegény szilvákkal... :-D

Dacota

Köszönöm! :) Hát azt én is szeretném tudni...pedig mindent ugyanúgy csináltam, ahogy az a receptben volt. Max azt tudom elképzelni, hogy a süt?nk - sajna nem a legprímább - legalacsonyabb h?foka is túl magas az aszaláshoz Nem baj, jöv?re észbe kapok id?ben és még augusztusban nekiállok a napon aszalgatni :) Puszi!

Törölt felhasználó

gáz- sütóben aszaltam, az els?vel úgy jártam, mind te... a második próbálkozás lett jó : a szilvákat kimagoztam, elfeleztem, és megszakításokkal aszaltam: vagyis els? alkalommal felforrósítottam, aztán süt? kikapcs, szárad, szell?zik és- kih?l -ez fontos! még aznap ugyanezt kétszer megismételve ugyanazzal az adaggal. betehetsz egyszerre három laposabb tepsit is... éjszaka leveg?zik, tovább szárad. Aztán másnap este megint száritok rajta kétszer, amig készül a vacsi, éjszaka szell?zik, ezzel a szakaszos módszerrel finom lett. Sajnos már elfogyott...

nyamóka

Kedves Dacota!Szuper a recept!!! Ezer köszönet érte, a lányom nagyon hálás lesz, mert imádja! :-) Az aszalást én is hasonlóképpen próbáltam néhány évvel ezel?tt, és nekem sem jött össze, abba is hagytam, egy "majd egyszer veszek egy aszalógépet" gondolattal. Most párom anyukája lát el minket házi aszalt szivával, almával, paprikával, stb. ? a kandallójuk tetején (-vaskandalló-) aszalgat apránként, és csak azért, mert szereti az illatát. :-) Üdvözlettel: Éva

P.

Mázlista. :-D

Dacota

Kedves Éva! Hát bizony mázlista vagy! Nagyon szívesen,én köszi a tippet, nekünk is van cserépkályhánk, majd akkor azon próbálkozom.:) Remélem fog ízleni a kislányodnak! Szép napot! Üdvözlettel: Nóra

Törölt felhasználó

Szia Dacota! Nagyon-nagyon-nagyon köszi ezért a szuper receptért!! :) Már régóta vadászok egy ilyet, amibe nem kell mindenféle cukor meg vaj, ééééés tessék! Már így látatlanban (=csinálatlanban) is tetszik az állaga. Az el?z? receptnél, amit kipróbáltam, ugyanis kanalaztunk...:D Itt biztosan nem kell. Mint szintén nagy müzlirajongó mégegyszer köszi!! Szép napot!

Dacota

Kedves Zöldtea! Örülök, hogy tetszik! Kanalazást ennél úgy lehet kikerülni, hogy megvárod, míg teljesen kih?l. Akkor egyben marad. Na ez sem olyan nagyon tartós, mint a bolti, de dobozkában akár még egy munkahelyi utat is kibír :) Szép napot Neked is! Üdvözlettel: Nóra

Törölt felhasználó

:))))) Nagyon jó kis müzliszelet!!! Olyan jó lenne erre rákapatni Juniort... meg kell próbálnom! Egyébként az az aszalógép azért nem egy nagy hülyeség, ha valaki tényleg rendszeresen aszalgat vele gyümölcsöt, gombát, stb-it. Nálunk Mr Smith anyukájának van, és nagyon jól hasznát veszi az egész család.Lehet hogy érdemes próbálkozni egy kis juharsziruppal, mint ragasztóanyaggal. Mert! Mint megtudtam (kit?l mástól, mint Eszterünkt?l) a juharszirup lúgosít. Ezért nem tenne nagy kárt a müzliben...:))) No, mindenesetre elmentettem! Puszi: Mrs Smith

Dacota

Juj, ez a juharszirup nagyon jó ötlet!!!! Eszembe nem jutott, hogy az lúgosít...na de amúgy is, legközelebb biztos én is kipróbálom, kíváncsi vagyok, mennyit változtat az ízén.:Remélem, hogy sikerül a rákapatás :) Szép napot! Puszi!

Angie

Kedves Dacota! Tegnap úgy megtetszett a recept, hogy este még bevásároltam, és ma reggel keltem hogy gyorsan megcsinálassam:D A végeredményben még nem vagyok biztos, mert kivettema süt?b?l és eljöttem dolgozni..... Ami már biztos, h gyakorolnom kell a müzliszelet sütését:D Úgy gondoltam eléggé lelapogattam a nagy vastag vágódeszkával, ehhez képest szép kis púpok lettek rajta:D Nem lett valami egyenletes a felülete sajna, úgy t?nik reggel még er?tlen vagyok:D Ami a gondom volt leginkább, hogy bel?ttem a süt?t a megadott instrukciók szerint, de nekem már 20percnél barna volt a széle meg a kis púpok:( Kb 20-25percet volt bent, mert igazság szerint azt sem tudtam milyen állagúnak kell lennie.... Egy sütinél nyilván akkor jó ha már nem nyers, na itt ötletem sem volt hogy milyennek kellene lennie...Az biztos, hogy a széle kicsit megégett, de maga az egész massza puha volt amikor megszurkáltam. Ja és munkábamenet eszembe jutott, hogy a citrom leve meg szépen kimaradt:D Szerinted köze lehetett a megégéshez? Az ízéhez nyilvánvalóan, gondolom nem lenne annyira édes... Összeségében egyébként jól néz ki, szerintem ha a nem megfelel? részeit eltávolítom, akkor jó lesz, úgyis dupla adagot csináltam, nem nagy veszteség azok a kis szélek:) Inkább csak attól félek hogy nem állt össze, és nem fog szép szeletekben maradni.... Alig várom hogy hazaérjek, és kiderüljön:) Meglepinek készítettem, úgyhogy bízom benne hogy egyben marad:D Ha van ötletetek hogy miért égett meg, várom szeretettel a javaslatokat:) Lehet csak szimplán az "egyik süt? ilyen, másik süt? olyan" a ludas:) Egyébként egy 3éves villanysüt?vel sütöttem, pontos h?fok és sütési mód beállítással:) Köszi a receptet, még tuti ki fogom próbálni, mert nagyon jó az ötlet, illetve legalább tudom hogy mik vannak benne: csupa-csupa finomság:) üdv, Angéla

Dacota

Kedves Angéla! Hm-hm, sajnos nem tudom, mi lehet az oka...a mi süt?nk egy sima gázsüt?, egy borzasztó szörnyeteg, a piskóták el?tt fél órát könyörgök neki, hogy légyszi-légyszi legyen egyenletes...A széle nekem is kicsit pirultabb lett a közepéhez képest, az onnan levágott szeletkék kicsit roppanósabbak lettek. Igazából, mivel a sütés itt a köt?anyag megszilárdítását szolgálja, mert semmi nem nyers benne, baja biztos nem lesz, ha korábban veszed ki. Az nagyon jó, hogy nem vágtad fel, nekem az els? adag türelmetlenség miatt atomokra hullott szét, a másodiknál egész éjszaka hagytam h?lni, akkor jól szeletelhet? lett. A citrom csak annyiból probléma, hogy kell neki a folyadék, mert különben nem áll eléggé össze, és hullásra hajlamos...de remélem nálad nem ez lesz! Ha meglepinek csinálod, és te fogod szállítani, akkor valami kemény dobozkába tedd, mert sajnos olyan nagyon nem tartós, zacsiban tuti szétesik. Remélem minden rendben lesz vele! Szép napot! Üdvözlettel: Nóra

Angie

Kedves Nóra:) Ezek a süt?k már csak ilyen öntörvény?ek:D Mivel az almalevet csak úgy szemre mértem decis pohárral, lehet kicsit több lett, illetve a méz olyan híg volt, hogy csak pislogtam, amikor el?ször megláttam az üvegben:D Én nem tudom mib?l csinálták azt a mézet, elvileg termel?i, nem bolti cucc, de borzasztó híg, mint valami s?r?bb olaj (nah de ajándék ló, úgyhogy nem illik becsmérelni.....):) Ezek alapján úgy remélem hogy folyadékban nem volt hiány:) 2óra múlva suhanok haza, és remélem elégedetten fogok újra írni, hogy milyen szuper lett:) Szállítani mindenképp dobozban fogom, az a biztos:) Sokat utazok, mindig mindent dobozolok inkább, de néha még abban is össze tudom borítani rendesen a dolgokat:D Egyébként meg ha szétesik, szerintem akkor is lesz aki megegye:P További szép napot! A.

Angie

Jelentem fincsi lett:) Legközelebb ha jobban összenyomom, szerintem jobban egyben is marad:) Egyébként jól tudtam szeletelni, igaz ahol leveg?s maradt, szétesett kisebb darabokra, de sokat tudtam szeletben megmenteni:) Dobozban békésen elüldögéltek, kibírták az utat, és bezsebelték a dícséretet:P Biztos fogok még ilyet készíteni, pikk-pakk megvan:) Legközelebb kipróbálom valami kókuszos verzióban is, de a mandula gondolata is átfutott az agyamon:) Mégegyszer köszi a receptet!

Dacota

Kedves Angi!!! Huh, hát nagy k? esett le a szívemr?l, komolyan!! :) Úgy örülök neki, nem lett volna jó, ha belefeccölsz anyagot-energiát, és a végén darabokra esik... Másodszorra egyébként nekem is jobb lett, legközelebb biztos teljesen szeletelhet? lesz! Szép napot! Üdvözlet: Nóra

P.

Meg kell kövesselek, sajnos elnéztem egy sorral...A juharszirup is savasít. :-( Bocsi. Tulajdonképpen, minden, ami édes. Mindegy, hogy mib?l van.Természetes vagy mestreséges, mind egy kutya. Az egyetlen kivétel a stevia. Lassan el kellene kezdeni barátkozni vele... :-p

Törölt felhasználó

Eszter! Ezen a linken, amit küldtél nekem, ezen a juharszirup is lúgosít, és a méz is. http://www.lugositas.b74.hu/ A táblázatban legalábbis ez áll. Bocsánat, nem vitaként mondom, de éppen együtt örültünk, mert az az igazság én nem bírom a stevia szagát sem. Pusz: Mrs Smith

P.

Felejtsd el. Sajnos az nem jó. :-(

Törölt felhasználó

Ne mááá....:-((( Pedig már úgy örültem....

Törölt felhasználó

Ez nagyon szuper! :) És a juharszirupos ötletért is puszi Mrs Smithnek, mert úgy néz ki mi is a lúgosítás útjára lépünk... de ez még hosszú történet lesz...

Dacota

Jó, de akkor ki fogja nekünk a csodás kelt tésztákat szállítani? :( Vagy nem lehet valami kémiai csodást kitalálni, a lúgosító kelt tésztát?:) Oltári lenne! Szép napot! puszi!

P.

Ha egy kelt tészta lúgosító lenne, az utána már nem lenne sem kelt, sem tészta... :-( Erre a világfájdalomra még nekem sem sikerült eddig megoldást találni - azon kív?l, hogy egyszer?en nem sütök. Brrrr...még leírni is szörny?. :-p

Dacota

Ez a világ egy igazságtalan világ...er?sen gyanítottam, hogy ez lesz az ítélet, de hát a remény hal meg utoljára..és amíg nincs kimondva, addig talán van remény... azért hébe-hóba behunyom a szemem és rosszalkodok egy kicsit a süt? körül :D :D

Törölt felhasználó

Nem aggódni! :D Most is épp egy izgalmas török kelt tészta csücsül a süt?ben, imádom... Ezért írtam, hogy ez azért hosszadalmasabb folyamat lesz nálunk... Ráadásul mindjárt kisütöttem úgy látom vagy 10 emberre elegend? mennyiséget, szóval nem is írok többet. :)

P.

S persze az is felkerül majd, hogy romba döntse minden ez ellen irányuló próbálkozásunkat... :-p

Törölt felhasználó

Egyértelm?en! :D

Törölt felhasználó

na EZ valami! ZSENIÁLIS lett (áfonya-meggy-pekándió-mandula kombót csináltam), egy millárd köszi a receptért, minden müzliszelet elmehet emellett a sunyiba, ráadásul szörnyen egyszer?, nagyon gyors, olcsó és úgy kombinálom, ahogy akarom! IMÁDJUK!!! köszi még egyszer! =)

Dacota

Kedves Cilavirág! Nagyon ürülök, hogy ízlett, köszönöm, hogy megosztottad velünk! Szép napot! Üdvözlettel: Nóra

Döme-Ádám

Huuúúúú, ez tényleg nagyon finom lett és igazán egyszer? is! Én ezúttal az almalevet narancslével helyettesítettem, s tettem bele ?rölt fahéjat is. Tapasztalatom, hogy másnapra ami maradt (sajnos nem sok!) még finomabb és omlósabb lett! Ti légkeveréssel vagy csak sima alul-felül sütéssel sütöttétek?

Dacota

Kedves Ádám! Köszi a tippet,én sem csináltam még kétszer egyformát.:) Örülök, hogy ízlett! Én sima alul felül sütéssel csinálta, és az a gyanúm, hogy h?légkeverésessel az igazi! Szép napot! Üdvözlettel: Nóra

Flóra

Szia! Elkészítettem, olyan volt, mint a bolti (na jó, finomabb), szóval köszi a receptet! :) Üdv: Flóra

Dacota

Kedves Flóra! Tök jó, nagyon örülök neki! :) Szép napot! Üdv: Nóra

Törölt felhasználó

Kirándulásaink bevált útravalója. nagyon jó ötlet, köszönet érte.

Dacota

Kedves J.erus! Örülök, hogy tetszik,és bevált:) Szép napot! Üdvözlettel: nóra

Törölt felhasználó

Húúúúúú!Mióta vadászom egy egyszer? és cukor mentes müzli receptre!Imádom!!!! Hamarosan el fogom készíteni,és senkinek nem adok bel?le!Enyém lesz mind!:)))) (mivel más nem szereti a családban:( ....de a gyerekemet lehet megzsarolom vele picit...inkább ezt egye mint azt a sok E-vel teli vackot).

Dacota

Kedves Gombicsek! Támogatom!!:) A cerbonát imádtam,?(de ugye az már nincs) de ez még annál is sokkal finomabb! :) Remélem siker lesz a gyerekeknél is. :) Szép naopt! Üdv: nóra

Batan

Nagyon-nagyon finom, mindenkinek ajanlom. En raktam bele keves fahejat, viszont a szezammagot kihagytam belole (nem is szeretem, nem is volt itthon). Mazsolaval, aszalt szilvaval-barackkal-afonyaval csinaltam. Biztos, hogy gyakran meg fogom sutni.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek