Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rizses lecsó Glaser konyhájából

Rizses lecsó Glaser konyhájából
Rizses lecsó Glaser konyhájából
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A lecsónak a rizses változata. 

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldségeket megtisztítjuk, mossuk. A hagymát ketté, majd szeletekre vágjuk, a paprikát kicsumázzuk, ketté, majd szeletekre vágjuk, a paradicsomot meghámozzuk, durva kockákra vágjuk.
  2. Az olajat egy serpenyőben felforrósítjuk, hozzáadjuk a hagymát, üvegesre dinszteljük, hozzáadjuk a paprikát, a paradicsomot és a rizst. Megszórjuk a fűszerpaprikával. Hozzáöntünk kb. 150-200 ml vizet, hogy ép csak ellepje. Sózzuk, borsozzuk, és lefedve kb. 20 percig főzzük, amíg a rizs megpuhul, de a lecsó kicsit leveses marad.
  • elkészítettem: 100 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 56
össznézettség: 3 739
elküldve: 1
receptkönyvben: 23
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1966 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel

egyéb elnevezések

nyári lecsó

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

271
vöröshagyma 1 nagy db
paprika 500 g
paradicsom 2 nagy db
rizs 50 g
napraforgó olaj 2 ek
fűszerpaprika 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint