Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rebarbarás pohárkrém

Rebarbarás pohárkrém
Rebarbarás pohárkrém
25 perc / előkészület: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Rebarbara szezon egyik kötelező darabja!

Cukormanufaktúra

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Első lépésként tisztítsuk, majd hámozzuk meg a rebarbarát. Karikázzuk fel, és pároljuk pépesre fél deci vízzel és 2 evőkanál Cukormanufaktúra Xilittel, ezután botmixerrel turmixoljuk simára.
  2. Keverjük ki a mascarponét a 4 evőkanál Cukormanufaktúra Xilittel, joghurttal és a Cukormanufaktúra Vanilincukorral, utána vegyítsük el a rebarbarát is benne.
  3. Verjük fel a tejszínt a habfixszel, majd forgassuk bele a mascarponés keverékbe. Zúzzuk a kekszet (babapiskótát) rusztikus morzsává, és ezzel helyezzük a krémet a poharakba, ügyelve, hogy alulra és felülre is krém kerüljön. Elkészítés után tegyük 3 órára a hűtőbe.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 173
elküldve: 3
receptkönyvben: 83
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Cukormanufaktúra Xilit

Mióta szakács: 2015.05.26.
10 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

rebarbarakrém, gyümölcskrém

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

367
xilit 6 ek
vaníliás cukor 1 ek
babapiskóta 4 db
mascarpone 20 dkg
joghurt 4 ek
habtejszín 1 dl
habfixáló 1 csomag
rebarbara 10 dkg