Általában, amikor ilyesmit főzök, két tepsivel állítok össze, és az egyiket mindjárt le is fagyasztom, hogy legközelebb már csak ki kell venni, és sütni. Ezt az ételt én találtam ki, és először készítettem el. Nem gondoltam volna, hogy egy egész tepsivel el is fogy egy nap alatt, pedig a háztartásunk két személyes. Így nem sokáig várakozott a fagyasztóban a második tepsi. Ránézésre talán nehéz ételnek látszik, de egyáltalán nem az. Vajból, tejfölből is lehet a kalóriaszegényt venni hozzá, a szalonnát is el lehet hagyni, de az ízhatás nem biztos, hogy ugyan az lesz. :D Nagyon sok vitamin van benne, laktató mégis könnyű. Természetesen lehet friss zöldségekből is készíteni, ha idénye van, de a fagyasztott zöldség keverék, amit vettem hozzá is kitűnő megoldás, színes, étvágygerjesztő.
Kérésre szívesen küldök fotót az elkészítés folyamatáról.
Hozzászólások (4)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
A zöldségkeveréket fagyasztottan kell beletenni? Engem érdekelnének a fázisfotók, meg a hús mikor kerül belére a válasz!
Kedves Zsuzsi mama,
A recept nekem is nagyon tetszik, de a húst mikor/hogy teszem bele? Kimaradt véletlenül a leírásból :(
Köszönöm,
Kitti
Kedves Szakácsunk!
Receptedet kiemeltük a Facebook oldalunkon!
http://www.facebook.com/Nosalty
Legyél Te is ismerősünk a Facebookon!
NoSalty.hu csapata
és a marhahús mikor, hogyan kerül bele?