Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pufi fánk Sejmi konyhájából

Pufi fánk Sejmi konyhájából
Pufi fánk Sejmi konyhájából
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Garantáltan elronthatatlan, gyors és finom. :)

hozzávalók / 3 adag

Sütőzsiradék

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Kimérjük a hozzávalókat.
  2. Alaposan összekeverjük a hozzávalókat.
  3. Teáskanalak segítségével az olajba szaggatjuk, vigyázva az olaj hőmérsékletére, mert ha túl forró, akkor hamarabb lesz aranybarna, de belül nyers marad.
  4. A megsült fánkocskákat porcukorba forgatjuk. Sárgabaracklekvárral vagy ízlés szerint tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 854
elküldve: 0
receptkönyvben: 8
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Sejmi

Mióta szakács: 2018.11.23.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, uzsonna
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: fánk
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 3 főre
kalória: magas
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

apró fánkocska, sütőporos fánk

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

624
finomliszt 200 g
tojás 2 db
cukor 2 csapott ek
vaníliás cukor 2 csomag
sütőpor 1 csomag
joghurt 150 g
2 csipet