Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pirult lazac

Pirult lazac
Pirult lazac
22 perc / előkészület: 10 perc sütés: 12 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyik este egy francia komámmal akartunk valami gyorsat, egyszerűt enni. Tele voltunk már a sok pörkölttel meg sültekkel. Valami könnyű kellene most...

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megtisztítjuk a lazacfilét, majd egy tányérba rakjuk, megsózzuk, olívaolajjal meglocsoljuk.
  2. A hosszában kettévágott fokhagymákat rárakjuk, potyogtatunk rá piros és fekete borsot, petrezselymet. Berakjuk a hűtőbe kb. 2 órára, és néha forgatjuk, piszkáljuk, rádörzsöljük a fokhagymákat.
  3. A hűtőből kivéve forró serpenyőben olívaolajon elkezdjük sütni a halat, fokhagymákkal, borssal együtt. Óvatosan átsütjük mindkét oldalát, az egész sütés 10-12 percig tart.
  4. Főtt rizzsel, majonézzel tálaljuk.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 356
elküldve: 1
receptkönyvben: 24
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Süpi

Mióta szakács: 2014.02.15.
7 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – 0 vércsoport, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

lazac, fokhagymás lazac, olívaolajon sült fokhagymás lazac

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

340
lazac 30 dkg
fokhagyma 4 gerezd
olívaolaj 4 ek
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
petrezselyem 0 ízlés szerint