r
Nosalty Logó

Pirított csirkemáj

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
ze(n)derta
Pirított csirkemáj
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 34% Zsír
Összesen 366 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 34% Zsír
Összesen 2930 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 34% Zsír
Összesen 361 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 34% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11 g

Zsír

  • Összesen
    34.3 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    245 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    315.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    35 mg
  • Kálcium
    17 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    196 mg
  • Nátrium
    46 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.7 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    51.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2060 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    10 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    32 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    368 micro
  • Kolin:
    139 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2056 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    35 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    25 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 366 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 34% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    88 g

Zsír

  • Összesen
    274.4 g
  • Telített zsírsav
    106 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    119 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    35 g
  • Koleszterin
    1963 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2524.1 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    281 mg
  • Kálcium
    138 mg
  • Vas
    46 mg
  • Magnézium
    109 mg
  • Foszfor
    1568 mg
  • Nátrium
    364 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    413.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    16480 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    83 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    106 mg
  • D vitamin:
    255 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    9 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    49 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2942 micro
  • Kolin:
    1109 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16450 micro
  • α-karotin
    55 micro
  • β-karotin
    283 micro
  • β-crypt
    55 micro
  • Likopin
    200 micro
  • Lut-zea
    9 micro
Összesen 2930 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 34% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.9 g

Zsír

  • Összesen
    33.9 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    242 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    311.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    35 mg
  • Kálcium
    17 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    194 mg
  • Nátrium
    45 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.7 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    51.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2035 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    10 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    31 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    363 micro
  • Kolin:
    137 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2031 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    35 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    25 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 361 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A májat megmossuk és szétkaparjuk (esetleg turmixoljuk).
  2. A fokhagymát meghámozzuk és apróra vágjuk.
  3. A zsírt feltesszük a tűzre, és amikor már forró, belekeverjük a fokhagymát és a májat.
  4. Folytonosan kevergetve kb. 5 percig sütjük.
  5. A tűzről levéve megsózzuk és üvegekbe merjük. Hagyjuk kihűlni, majd a hűtőbe rakjuk, hogy alaposan kifagyjon.
  • Sütés ideje: 5 perc
  • Receptkönyvben: 59
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 11023
  • Feltöltés dátuma: 2010. augusztus 15.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Pirított csirkemáj
ze(n)derta 188 recept

Friss kenyérre kenve, paradicsommal, uborkával, paprikával, hagymával fenséges találmány.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek