Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pavlova tekercs

Pavlova tekercs
Pavlova tekercs
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Én nagyon szeretem a pavlova tortát, de a hagyományos kerek forma már egy kicsit unalmas volt. Így megpróbáltam a tekercs formát.

hozzávalók / 8 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Melegítsük elő a sütőt 180-200 C fokra. 26x32 cm-es tepsit béleljünk ki sütőpapírral.
  2. A fehérjét félkemény habbá verjük, adjuk hozzá a cukrot és a keményítőt, és verjük tovább, hogy jó kemény habot kapjunk.
  3. Ezt a masszát kenjük a tepsibe egyenletesen, és tegyük a sütőbe sülni, amíg halvány aranybarna nem lesz, kb. 10-15 perc. Amikor megsült kivesszük, és hagyjuk hűlni.
  4. Közben a tejszínt keményebb habbá verjük.
  5. Amikor a tészta kihűlt, egy porcukorral meghintett sütőpapírral borítjuk, és megkenjük a tejszínnel, és a feldarabolt gyümölccsel megrakjuk. Feltekerjük, és hagyjuk egy kicsit pihenni.
  6. Porcukorral vagy karamell öntettel kínáljuk.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 963
elküldve: 0
receptkönyvben: 24
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Maria.

Mióta szakács: 2010.07.13.
190 recept

receptjellemzők

konyha: angol
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
diéta: gluténmentes
fogás: desszert
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

tejszínes gyümölcsös tekercs, erdei gyümölcsös tekercs

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

266
tojásfehérje 4 db
kukoricakeményítő 1 evőkanál
porcukor 110 g
habtejszín 500 ml
erdei gyümölcs mix 250 g