Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pavlova ahogy saster mester készíti

Pavlova ahogy saster mester készíti
Pavlova ahogy saster mester készíti
100 perc / előkészület: 10 perc sütés: 90 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Finom és ropogós. Mindig jó ilyet sütni, mert finom és könnyű. A gyerekek imádják.

hozzávalók / 6 adag

Hozzávalók a masszához:

Hozzávalók a pavlova tetejére:

Szólj hozzá!

elkészítés

Hozzávalók a masszához:

  1. Törjük fel a tojásokat, és válasszuk szét őket. Aztán a robotgépben vagy kézi habverővel verjük fel a tojásfehérjéket.
  2. Mikor a tojásfehérjéket már habosra vertük, akkor kanállal folyamatosan keverés közben adjuk hozzá a porcukrot. Keverjük simára a masszát.
  3. Ezt követően adjuk a masszához az ecetet és a kimért kukoricalisztet is. Ha kész vagyunk, akkor egy spatulával szedjük le az edény oldaláról az odaragadt masszát.
  4. Azután vegyünk elő egy tepsit, és rakjunk rá egy sütőpapír, négy oldalát ragasszuk le a masszából vett pöttyökkel. Helyezzük a masszát a sütőpapírra kör alakban. A közepén hagyjunk egy mélyedést, mert később tejszínhabot, illetve gyümölcsöket rakhatunk bele ízlés szerint.
  5. Rakjuk be az alkotásunkat a 120 fokra légkeverésre előmelegített sütőnkbe, és süssük másfél óráig. Ha készen van, akkor hagyjuk bent a sütőben lehűlni.
  6. A töltelék elkészítéséhez verjük fel a habtejszínt, és miután ráraktuk a pavlovára, helyezzük a friss eperdarabokat is a pavlovára.
  • sütési hőfok: 120°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 12 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 518
elküldve: 0
receptkönyvben: 35
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

saster mester

Mióta szakács: 2016.08.20.
1 recept

receptjellemzők

alkalom: születésnap
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék tojásból
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: torta
szakács elkészítette: család kedvence receptek
diéta: gluténmentes
konyha: olasz
elkészítési idő: 60-120 perc
adag: 6 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

pavlova torta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

174
tojásfehérje 5 db
porcukor 15 dkg
fehérborecet 1 ek
kukoricaliszt 1 dkg
habtejszín 100 ml
eper 10 dkg