Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pasta alla vodka

Pasta alla vodka
Pasta alla vodka
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Talán furcsán hangozhat a vodka tésztával, de nagyon finom lesz a végeredmény, mindenképpen próbáljátok ki :)

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát a szokásos módon sós vízben, al dente-re főzzük, közben elkészítjük a szószt.
  2. A paradicsomokat leforrázzuk, héját lehúzzuk, és felkockázzuk. A lilahagymát és a bacont is feldaraboljuk.
  3. A hagymát megpároljuk az olajon, majd hozzáadjuk a bacont is. Amikor üvegesre pirult, hozzáadjuk a paradicsomot is. Amikor az teljesen összeesett, sózzuk, borsozzuk, és a cukorral édesítjük, végül hozzáadjuk a vodkát is.
  4. Amikor az ízek összeértek, tejszínnel sűrűsítjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 872
elküldve: 0
receptkönyvben: 12
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nagymama receptjei

Mióta szakács: 2014.01.16.
161 recept

receptjellemzők

szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: tészta
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

paradicsomos tészta másképpen, vodkás-tejszínes paradicsomos tészta, paradicsomos spagetti vodkával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

939
tészta 300 g
olívaolaj 4 ek
lila hagyma 1 db
bacon 20 dkg
paradicsom 1 kg
cukor 1 ek
vodka 1 dl
főzőtejszín 80 ml
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint