r
Nosalty Logó

Párizsis-sajtos pizzabatyu

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Angie-30
Párizsis-sajtos pizzabatyu
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 10% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

Összesen 1260 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

Összesen 5041 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

Összesen 253 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    45.8 g

Zsír

  • Összesen
    67.6 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    154 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3774.8 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    60 mg
  • Kálcium
    674 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    71 mg
  • Foszfor
    578 mg
  • Nátrium
    2383 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    117.2 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    210.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    446 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    28 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    104 micro
  • Kolin:
    89 mg
  • Retinol - A vitamin:
    422 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    293 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    6031 micro
  • Lut-zea
    164 micro
Összesen 1260 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    183.3 g

Zsír

  • Összesen
    270.4 g
  • Telített zsírsav
    104 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    75 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    33 g
  • Koleszterin
    614 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    15099.4 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    242 mg
  • Kálcium
    2695 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    284 mg
  • Foszfor
    2314 mg
  • Nátrium
    9533 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    468.8 g
  • Cukor
    69 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    842.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1783 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    23 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    113 micro
  • K vitamin:
    82 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    417 micro
  • Kolin:
    356 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1689 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1171 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    24124 micro
  • Lut-zea
    655 micro
Összesen 5041 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.2 g

Zsír

  • Összesen
    13.6 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    31 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    759.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    136 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    116 mg
  • Nátrium
    479 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.6 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    42.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    90 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    85 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    59 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1213 micro
  • Lut-zea
    33 micro
Összesen 253 Kcal

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. Egy keverőtálba tegyünk 50 dkg lisztet, alakítsunk mélyedést a közepébe, morzsáljuk bele az élesztőt, tegyük rá a cukrot, és 1 ek langyos vizet. Amikor megkelt, keverjük hozzá az olajat, joghurtot, sót és annyi lisztet, hogy könnyen gyúrható tésztát kapjunk, majd 20 percet kelesztjük.
  2. A párizsit és a sajtot reszeljük le.
  3. A tésztát nyújtsuk el, vágjunk nagyobb kockákat (én 9-et), kenjük meg ketchuppal, szórjunk rá párizsit és sajtot, majd egyet hajtunk rajta, és a széleit összenyomkodjuk, hogy ne folyjon ki a töltelék.
  4. Olajjal kikent tepsibe rakjuk, felvert tojással lekenjük, és mindegyikre teszünk két darab vékony, lapra vágott margarindarabot.
  5. Megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 49
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 2997
  • Feltöltés dátuma: 2012. február 09.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Angie-30 355 recept

Egy újságból van a recept, vagyis az ötlet, ugyanis át lett alakítva: ott sima pizzatésztát ír, de mivel mi szeretjük ezt a joghurttal készült tésztát, így ezzel készítjük. Van amikor pulykapárizsit használok, és fetát a sajt helyett, úgy is finom.

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek