Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paradicsomos salsa 2.

Paradicsomos salsa 2.
Paradicsomos salsa 2.
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Legfőbb MEO-som szereti a mexikói konyhát, így előállítottam "a házi salsát", amit sokféle mexikói ételhez kínálhatunk.
Legfinomabb nyári napérlelte paradicsommal, ennek hiányában használtam paradicsomkonzervet.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Aki nem szereti a csípőset, az ne tegyen bele jalapeno paprikát (bár nélküle nehéz elképzelnem egy jó salsát), a receptem szerint ez közepesen csípős.
Friss korianderrel is lehet fokozni az ízeket (mi nem igazán kedveljük, már csak a bukéja miatt sem).

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A paprikákat, hagymát aprítógéppel feldaraboljuk, majd a hámozott paradicsomokat is (nagyobb darabokra hagyjuk).
  2. Hozzákeverjük a sót, a lecsepegtetett konzerves paradicsomot, limelevet.
  3. Hűtőben -fogyasztás előtt- 1-2 órát állni hagyjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 44 779
elküldve: 1
receptkönyvben: 526
elkészítve: 19/23
Facebookon megjelent: -

szakács

Zuzu

Mióta szakács: 2010.03.13.
49 recept

receptjellemzők

elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: szósz
vegetáriánus: vegán
mikor: ebéd, vacsora
konyha: mexikói
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

salsa

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

36
paradicsom 3 db
konzerv paradicsom 25 dkg
jalapeño 2 ek
vöröshagyma 1 kis db
zöldpaprika 1 db
limelé 1 fél lime-ból nyert
0 ízlés szerint