Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paradicsomos rántotta

Paradicsomos rántotta
Paradicsomos rántotta
13 perc / előkészület: 8 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A sokféle rántotta közül, amit szoktam készíteni, szintén ez az egyik kedvenc. Nagyon fincsi!

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A paradicsomot pár pillanatra forrásban lévő vízbe dobjuk. Ezután lehéjazzuk, és fél cm vastag karikákra vágjuk. A tojásokat egy tálkába ütjük, és jól elkeverjük, hogy egynemű legyen, sózzuk.
  2. Az olajat egy serpenyőben felforrósítjuk, és óvatosan beletesszük a paradicsomkarikákat. Egy perc után egy kés vagy lapos fakanál segítségével megfordítjuk.
  3. Amikor megpuhult, ráöntjük a tojást.
  4. A kívánt állagúra sütjük, és puha kenyérrel fogyasztjuk.
  • elkészítettem: 51 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 4 763
elküldve: 0
receptkönyvben: 44
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Lizinka

Mióta szakács: 2013.12.27.
379 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
mikor: reggeli, vacsora
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: főétel

egyéb elnevezések

paradicsomos omlett, omlett, rántotta paradicsommal

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

241
paradicsom 1 nagy db
tojás 2 db
napraforgó olaj 1 ek
0 ízlés szerint