r
Nosalty Logó

Pár perces túrós

Ella
Pár perces túrós
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

615
Kalória
19.7g
Fehérje
108.3g
Szénhidrátok
10.8g
Zsír
48g
Víz
-
Koleszterin
3.9g
Rost
60.1g
Cukor
  • 11% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 615 kcal
  • 11% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 4923 kcal
  • 11% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 217 kcal
  • 11% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Cink
  • Foszfor
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    19.7 g

Zsír

  • Összesen
    10.8 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    917 g
  • Cink
    163 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    173 mg
  • Vas
    126 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    159 mg
  • Nátrium
    254 mg
  • Réz
    6 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    108.3 g
  • Cukor
    60 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

Víz

  • Összesen
    48 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    16 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    75 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3 micro
  • Kolin:
    2 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 615 kcal
  • 11% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Cink
  • Foszfor
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    157.3 g

Zsír

  • Összesen
    86.6 g
  • Telített zsírsav
    46 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7335.7 g
  • Cink
    1303 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    1383 mg
  • Vas
    1006 mg
  • Magnézium
    234 mg
  • Foszfor
    1275 mg
  • Nátrium
    2031 mg
  • Réz
    52 mg
  • Mangán
    42 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    866.3 g
  • Cukor
    481 mg
  • Élelmi rost
    31 mg

Víz

  • Összesen
    384.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    125 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    600 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    15 micro
Összesen 4923 kcal
  • 11% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Cink
  • Foszfor
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.9 g

Zsír

  • Összesen
    3.8 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    323.9 g
  • Cink
    58 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    61 mg
  • Vas
    44 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    56 mg
  • Nátrium
    90 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.2 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    17 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    26 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1 micro
  • Kolin:
    1 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 217 kcal

Elkészítés

  1. A darált háztartási kekszet összekeverjük a porcukorral, kakaóporral, 3 dl tejjel és végül a sárgabaracklekvárral.
  2. Egy tepsit vékonyan kivajazunk, és belenyomkodjuk a kapott kekszes tésztát.
  3. Az Aranka krémport elkészítjük a leírás szerint, és elkeverjük benne a jól áttört túrót.
  4. Lehet ízesíteni citromhéjjal vagy vanília aromával, esetleg porcukorral, ha szükséges.
  5. Rásimítjuk a tepsiben lévő tésztára. A tetejére reszelhetünk csokoládét, vagy megszórhatjuk kakaóporral.
  6. Tálalás előtt pár órát tegyük hűtőbe.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 30 perc
  • Főzés módja: süti sütés nélkül

Egy nagyon egyszerű és finom sütemény. Rövid idő alatt elkészíthető. Ajánlom mindenkinek.:)

További receptek

Karácsonyi fatörzs

A karácsonyi ünnepkör talán legillusztrisabb süteménye garantáltan a fatörzs: rönkre emlékeztető, feldíszített külseje minden ünnepi asztalt leural. Baj legtöbbször a krémmel akad: ...

Lakos Benedek

Hájas tészta

Nevezhetnénk a „legbűnösebb levelesnek” is, olyan mennyiségű sertéshájjal készül ez a lemezes, ropogós, foszlós sütemény. De el kell ettől tekinteni, hiszen tényleg felejthetetlen ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Vadász-nokedli

A kedvenc német netes receptes oldalamon találtam ezt a receptet, amit egy osztrák hölgy tett fel.  Olyan igazi, téli, laktató tésztaétel.  Hogy miért vadász a címe? Mert így ...

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...