Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nokedli Glaser konyhájából

Nokedli Glaser konyhájából
Nokedli Glaser konyhájából
25 perc / előkészület: 15 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A nálunk jól bevált nokedli recept. A leszűrt nokedliket elkavarhatjuk 1-2 ek olajjal vagy olvasztott vajjal.

hozzávalók / 4 adag

alapanyagok

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojásokat a sóval és a vízzel összekavarjuk. Hozzáadjuk a lisztet, és kézi mixerrel simára dolgozzuk.

  2. A tésztát a szaggatóba tesszük, és sós lobogó vízbe szaggatjuk.

  3. Amikor a nokedlik feljönnek a víz tetejére, leszűrjük.

  • elkészítettem: 100 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 47 637
elküldve: 0
receptkönyvben: 228
elkészítve: 37/38
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
kategória: köretek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
adag: 4 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

galuska, házi készítésű nokedli, galuskatészta, nokli

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Tue, 2013-08-20 10:55

Fincsi, jól sikerült, talán mehet bele egy kicsit több só is szerintem...

399
finomliszt 400 g
tojás 2 db
1 tk
víz 250 ml