Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Narancsos kacsacomb

Narancsos kacsacomb
Narancsos kacsacomb
75 perc / előkészület: 15 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nálunk ez egy nagyon befutó kacsás fogás. Finom, és szerintem a kacsacomb helyett érdemes más húsokkal is próbálkozni.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kacsacombok mindkét oldalát kevés olajon megsütjük.
  2. Ha már piros, akkor 170 fokos sütőbe rakjuk kb 1 órára lefedve, hogy puha legyen.
  3. Közben elkészitjük a narancsszószt:  3 dl narancslevet és 2 evőkanál mézet összeforraljuk. Ízlés szeirnt  a végén még narancskockákat is tehetünk bele.
  4. A sült kacsacombokat a forró mézes naranccsal kínáljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 41 956
elküldve: 6
receptkönyvben: 456
elkészítve: 7/12
Facebookon megjelent: -

szakács

Eri

Mióta szakács: 2009.08.04.
62 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kategória: húsételek
alkalom: karácsonyi receptek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
szezon: tél
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

narancsos sült kacsacomb

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

elzsabo
elzsabo Sat, 2011-12-17 13:52

Sajnos a narancsot muszáj lehártyázni, különben keserű lesz....

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Mon, 2009-12-14 21:58

csak azt szeretném kérdezni hogy milyen köret való a narancsos kacsához?

892
kacsacomb 2 közepes db
narancslé 3 dl
méz 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 1 teáskanál