Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Napraforgómagban rántott csirkemell

Napraforgómagban rántott csirkemell
Napraforgómagban rántott csirkemell
50 perc / előkészület: 30 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az én ötletem, volt ithon napraforgómag, gondoltam miért ne. Annyi mindenbe lehet csirkemellet panírozni, biztos így is finom, és nem tévedtem. Én nyers magot használtam, de lehet sült magot is.

hozzávalók / 3 adag

ajánlat


Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet szeletekre vágjuk, és kissé kiklopfoljuk, majd megsózzuk.
  2. A napraforgómagokat összekeverjük.
  3. A hússzeleteket lisztbe, tojásba, napraforgómagba forgatjuk, és kisütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 620
elküldve: 0
receptkönyvben: 39
elkészítve: 0/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: rántott ételek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

napraforgómagos csirke, bundás csirke, csirkemell napraforgómagos bundában

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

680
csirkemell filé 50 dkg
napraforgómag 15 dkg
napraforgómag 5 dkg
tojás 2 db
finomliszt 3 evőkanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint