Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mexikói hagymaleves

Mexikói hagymaleves
Mexikói hagymaleves
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Van egy receptgyűjteményem, ami olyan kis kartonpapír féleségen állnak a receptek, ezt ott találtam, finom.

hozzávalók / 4 adag

A leveshez

A tálaláshoz

ajánlat


Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az újhagymát karikára vágjuk, és olajon üvegesre pároljuk, rátesszük a cukrot, az apróra vágott fokhagymát, a kockákra vágott paradicsomot (húzzuk le a héját), pár percig dinszteljük, majd öntsük fel vízzel, tegyük bele a marhaleves kockát, és főzzük 15-20 percet.
  2. Tálaláskor szórjuk meg nem túl apróra vágott zöldség zöldjével, és tortilla chipset rakjunk a tányérokba (azonnal fogyasztjuk, mert a chips megpuhul).

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 219
elküldve: 1
receptkönyvben: 53
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

kalória: alacsony
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
konyha: mexikói
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

pikáns hagymaleves, hagymaleves mexikói konyhából, fűszeres hagymaleves

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

180
újhagyma 5 db
fokhagyma 3 gerezd
paradicsom 2 nagy db
cukor 0.5 teáskanál
leveskocka 1 db
víz 1.5 l
petrezselyem 1 csokor
tortilla chips 10 dkg