r
Nosalty Logó

Mascarponés epertorta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Mascarponés epertorta
adag
Előkészítés
perc
süti sütés nélkül
  • 5% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 371 kcal
  • 5% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 2219 kcal
  • 5% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 265 kcal
  • 5% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.9 g

Zsír

  • Összesen
    19.6 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    35 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    354.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    33 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    70 mg
  • Nátrium
    225 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43.7 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    38.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    15 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    15 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    39 micro
Összesen 371 kcal
  • 5% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    29.5 g

Zsír

  • Összesen
    117.6 g
  • Telített zsírsav
    48 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    211 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2126.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    199 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    119 mg
  • Foszfor
    422 mg
  • Nátrium
    1350 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    262.4 g
  • Cukor
    193 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    230.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    91 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    111 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    139 micro
  • Kolin:
    85 mg
  • Retinol - A vitamin:
    88 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    34 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    234 micro
Összesen 2219 kcal
  • 5% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.5 g

Zsír

  • Összesen
    14 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    25 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    253.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    24 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    50 mg
  • Nátrium
    161 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.2 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    27.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    11 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    10 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    28 micro
Összesen 265 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A mascarponét összekeverjük a porcukorral.
  2. A növényi "tejszínt" kemény habbá verjük, és összekeverjük a mascarponéval. Hozzáadjuk az eperszörpöt.
  3. A tortalap mélyedésébe simítjuk a krémet.
  4. A tetejére félbevágott epreket rakunk, szorosan egymás mellé.
  5. Megszórjuk étcsokoládéreszelékkel.
  6. Tálalás előtt 1-2 órára hűtőbe tesszük. Hidegen kínáljuk!
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 578
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 81507
  • Feltöltés dátuma: 2010. május 28.

Ajánló

Érdemes ezzel a növényi alapú krémmel készíteni, mert ez napok múlva sem esik össze, ellentétben a tejszínnel!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Volt nálunk egy "kis" családi összejövetel. Én voltam a desszertfelelős. Mivel 3 tortát kellett csinálnom ( az egyéb sütik mellé) próbáltam valami gyors megoldást kitalálni. Ez lett belőle. Házi piskótalappal még finomabb lett volna, de így sem reklamált senki. Egy morzsa sem maradt belőle.  

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Heti Menü – A kedvenc sós és édes tésztáitokat sütjük-főzzük...

Kinek lenne kedve diétázni novemberben? A nyárnak vége, egy ideig úgysem flangálunk fürdőruhában, hideg van, és egyre többbet kuckózunk a lakásban, amiből egyenesen következik, hogy többet is főzőcskézünk. A héten a kedvenc tésztáitok köré építettük a menüsort – sós és édes, magyaros és nemzetközi fogásokra is sor kerül.

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...