Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Málna flammeri

Málna flammeri
Málna flammeri
25 perc / előkészület: 20 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha nincs friss málnánk, készíthetjük fagyasztott málnával is.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A málnát elkeverjük a cukorral és a citromlével. Felfőzzük, majd sűrű szitán átpasszírozzuk.
  2. A pudingot elkeverjük 125 ml vízzel.
  3. Az átpasszírozott málnát felfőzzük, hozzáöntjük a vízzel elkevert pudingport. Felfőzzük, kb. 1 percig főzzük.
  4. Hűlni hagyjuk, kb. 1 órára hűtőbe tesszük.
  5. A málnapudinghoz öntjük a tejszínt. Kézi mixerrel kb. 5-7 perc alatt habosra keverjük.
  6. A krémet 4 pohárba osztjuk. Málval és csokoládéreszelékkel díszítjük.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 377
elküldve: 3
receptkönyvben: 91
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
alkalom: Anyák napja, buli receptek, vasárnapi ebéd
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
diéta: gluténmentes, tojásmentes
konyha: német
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

málnás pudingos pohárkrém, fehér csokis-tejszínes málnapuding, tejszínes pudingkrém málnával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

311
málna 300 g
cukor 75 g
citromlé 2 ek
vaníliás pudingpor 0.5 tasak
víz 125 ml
habtejszín 200 g
málna 30 g
fehér csokoládé 2 dkg