Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Makaróni a'la Niki

Makaróni a'la Niki
Makaróni a'la Niki
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors és egyszerű ételre vágytam, amiben zöldség is van és hús is, a tészta már csak ráadás.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A darált húst sózzuk, borsozzuk, majd apró golyókat formázunk belőlük.
  2. Feltesszük főni a makarónit.
  3. Veszünk egy nagyobb tálat vagy serpenyőt, zsiradékon elkezdjük pirítani a répát, a fasírtgolyókat és a cukorborsót.
  4. Ha minden megfőtt, egyszerűen összekeverjük a makaróni tésztával, és kész is.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 881
elküldve: 0
receptkönyvben: 12
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

ChefNiki

Mióta szakács: 2017.07.08.
5 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
nehézség: közepes
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

húsgolyós tészta

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

ELF eleven
ELF eleven Mon, 2019-07-01 16:28

Cukorborsót hol lehet venni fagyasztottan? Örülök, ha nagyritkán "frisset" kapok. Mindenhol sima kifejtő zöldborsót akarnak rámsózni helyette, hozzáértés... A képen zöldborsó is van a bogyós, milyen arányban kevered vagy hogyan? Minden receptnél egynek veszik a 2 változatot, engem rohadtul megkavar mert nem értem :D

gasztrokibic
gasztrokibic Fri, 2017-09-29 06:09

Azzal nincs gond, ha valaki szeret főzni, de nem tud. Csak ne akarja már az ízléstelen ételfotóit a köz elé tárni.
....és akkor ránéztem a többi receptre is, amiket a "szakács" feltett, és azt gondolom a héten már nincs kedvem enni sem....

ChefNiki
ChefNiki / ChefNiki Fri, 2017-09-29 20:17

Kezdjük ott ,hogy nem a te dolgod értékelni mások receptjeit.Adatlapodon nem látható semmi.Valószínűleg nem csak a stílusod vállalhatatlan hanem te is az vagy.Lehet hogy nem éttermi minőségű a tálalásom,de szerintem egy ilyen oldalon nem az a fontos.Egy étel legyen finom. Ha problémád van akkor keress fel nyugodtan máshol,de az ,hogy a receptjeim alatt olyan hozzászólásokat mersz megengedni magadnak ,ami 1. nem igazak,2.nem kérdezte senki ,Ezt nem tűröm el. Jelezni fogom az oldal készítőinek , ha továbbra is ilyen hozzászólások érkeznek tőled.És itt nem arról van szó ,hogy nem bírnám a kritikát,de előbb főzd le amit én és aztán jelezd a véleményed.

Szalánczi Anna
Panno / Szalánczi Anna Fri, 2017-09-29 11:51

Kedves gasztrokibic!

Megkérjük, tartózkodjon a sértő, bántó megnyilatkozásoktól. Sajnos nem mindenki rendelkezik olyan fényképezőgépekkel, amelyekkel szuper képeket lehet csinálni. Így olykor kénytelenek vagyunk egyfajta engedményt tenni a képminőséggel kapcsolatban.
Köszönjük megértésed, üdvözlettel:

Szalánczi Anna
Nosalty

888
sertészsír 3 ek
sárgarépa 6 közepes db
zöldborsó 25 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
makaróni 0.5 kg
darált sertéshús 0.5 kg